Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a EuroChem completa la adquisición de activos de fertilizantes de BASF

EuroChem completa l'adquisició d'actius de fertilitzants de BASF

02/04/2012

2 d'abril de 2012

BASF ha completat la venda a EuroChem dels seus actius de fertilitzants a Anvers (Bèlgica), el 31 de març de 2012, tal com estava previst. Les autoritats antimonopoli pertinents han donat la seva aprovació definitiva a la transacció. El total de les quantitats del preu de compra està entorn dels 830 milions d'euros, incloent una part ajornada d'al voltant de 130 milions a abonar en el període 2013 a 2016. Aquesta operació donarà lloc a un esperat guany, prèvia a impostos, d'aproximadament 600 milions d'euros per BASF en el primer trimestre de 2012.

L'abast de la transacció inclou les plantes per a fertilitzants CA/AN (nitrat càlcic amònic / nitrat d'amoni), fertilitzants NPK (nitrogen-fosfato de potassi) i àcid nitrofosfórico, així com tres plantes relacionades d'àcid nítric. Les activitats s'inicien sota el paraigua d'una companyia separada, ara cridada EuroChem Antwerpen NV, que rep tranferidos prop de 330 empleats. Dmitry Strezhnev, conseller delegat d'EuroChem, va dir: “Amb la compra d'aquestes instal·lacions continuem la nostra estratègia d'incrementar la nostra participació al mercat mundial de fertilitzants, tant a través del creixement orgànic com el d'adquisicions. Estic desitjant treballar amb el nou equip a Anvers, ple d'experiència”.

“EuroChem és un soci estratègic que va a recolzar i enfortir encara més el nostre concepte d'integració en la nostra planta d'Anvers. Vull donar les gràcies als nostres exempleados que han realitzat un excel·lent treball en els últims anys ”, va dir el Dr. Andreas Kreimeyer, membre de la Junta de Directors Executius de BASF i responsable del negoci de Químics.

Empreses o entitats relacionades

BASF Española, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis