Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La maquinaria agrícola española amplía el mercado de las exportaciones en Panamá y Santo Domingo

La maquinària agrícola espanyola amplia el mercat de les exportacions a Panamà i Santo Domingo

13/03/2012

13 de març de 2012

L'Agrupació Espanyola de Fabricants-Exportadors de Maquinària Agrícola i els seus Components, Sistemes de Reg, Equipament Ramader i de Post-collita (AGRAGEX), amb la col·laboració i suport de l'Institut Español de Comerç Exterior (ICEX), organitza la que serà la segona missió comercial a Panamà i República Dominica, del 12 al 16 de març de 2012.

Aquest viatge de negocis, en el qual participen 14 empreses exportadores de maquinària agrícola, té com a objectiu afermar la presència del sector en tots dos països, així com oferir noves solucions tecnològiques i serveis especialitzats per al creixement de la producció agrícola i ramadera. Dins de l'agenda de la missió comercial, les empreses espanyoles establiran una agenda de contactes personalitzada, per buscar noves vies de negoci i l'augment de l'exportació de maquinària agrícola a Panamà i República Dominicana.

Panamà és una destinació en creixement per a la indústria espanyola. Durant el període 2008-2011, Espanya ha estat el primer proveïdor de components i maquinària agrícola de Panamà en els subsectores d'hivernacles i protecció de cultius, reg, post-collita, components, ramaderia i maquinària agrícola. En total, les vendes van aconseguir els 9.533.250 euros. D'altra banda, les empreses associades a AGRAGEX han anat guanyant també quota de mercat a República Dominicana. Una destinació en el qual volen consolidar les bones dades obtingudes en els últims quatre anys, on s'han situat com un dels principals proveïdors de maquinària agrícola del país, amb una facturació que va aconseguir els 7.799.860 euros en el període de 2008-2011.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis