Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cuenta atrás para el XII Congreso Aecoc de Productos Cárnicos y Elaborados

Compte enrere per al XII Congrés Aecoc de Productes Cárnicos i Elaborats

20/02/2012

20 de febrer de 2012

Els dies 21 i 22 de febrer, El Palau de Congressos de Lleida (Catalunya) serà la seu del XII Congrés Aecoc de Productes Cárnicos i Elaborats; un punt de trobada ja convertida en cita anual de referència per a aquest sector professional, molt arrelat a Catalunya. Més de 150 directius de la indústria i la distribució de productes cárnicos i elaborats assistiran al congrés que serà inaugurat pel conseller d'Agricultura, Ramadería, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Josep María Pelegrí, i l'alcalde de Lleida, Ángel Ros.

Dit punt de trobada s'obrirà amb una anàlisi del mercat actual de productes cárnicos i el seu consumidor de la mà dels analistes Roberto Butragueño (Nielsen), Pere Vives (Kantar Worldpanel) i Gema Requena. A més, comptarà amb professionals capdavanters en el sector com a Tomás Forts, president del Grup Corporatiu Forts i ElPozo Alimentació, i Adriana Casademont, consellera delegada de Casademont.

Així mateix, acollirà l'acte de lliurament dels I Premis 'Carn, energia natural', que reconeixeran els esforços de les companyies implicades en aquesta campanya, organitzada per Aecoc, que pretén difondre les virtuts d'aquests aliments entre els consumidors. El lliurament de premis es realitzarà en el marc del sopar de congressistes, el dia 21 de febrer.

Foto:Neil Hoskins
Foto:Neil Hoskins.
Els assistents al XII Congrés Aecoc de Productes Cárnicos i Elaborats tindran l'oportunitat de conèixer models d'èxit en el sector com el del Grup ElPozo, així com les oportunitats que brinda la internacionalització o la innovació com a receptes per dinamitzar els seus mercats. Per a això, el programa comptarà amb la participació de la responsable del departament d'Aliments de el Institut de Comerç Exterior (ICEX), Paloma Escorihuela, el director general de Cexcar (Grup Fribin), Aurelio Ferrer, el director general de el Irta, Josep María Monfort, el director general d'Hamburguesa Nostra, Carlos Rodríguez, i el professor titular i especialista d'Innovació en Retail d'ESADE, Lluis Martínez Ribes.

D'igual manera, el congrés mostrarà l'adaptació dels models comercials per satisfer més i millor al nou consumidor, com els engegats per Carrefour i Gns. Peña (Mercat Chamartín), les propostes del qual seran analitzades pel director de Productes Frescos de Carrefour Espanya, Ángel Monreal, el fundador de Tendes Peña, Manolo Peña, i el president de la consultora XCL, Rudy Vidal.

El Congrés d'Aecoc –l'associació de fabricants i distribuïdors que agrupa a prop de 25.000 companyies–, inclourà un repàs pels valors que aporten els productes cárnicos i la seva aportació en termes de nutrició, pel que comptarà amb la participació del professor emèrit de Nutrició i Bromatologia de la Universitat de Barcelona, Abel Mariné.

Així mateix, el fòrum comptarà amb una anàlisi del valor afegit que es pot articular des de la cadena de valor, encaminat a oferir al consumidor productes i serveis eficients i altament competitius.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

III Congreso Gestión Sostenible del SueloAWA Show2beEl futuro del cerealSant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025El futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis