Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Los subsoladores Jympa marcan la diferencia en la preparación del suelo
Pavelló 8, stand G 1-5

Els subsoladores Jympa marquen la diferència en la preparació del sòl

Redacció Interempresas25/01/2012

25 de gener de 2012

Jympa acudeix en aquest 2012 a FIMA amb una gran novetat: el subsolador-ranurador SJ-CR5, perfecte per a una compactació òptima del terreny gràcies als seus braços fins i de gran duresa. L'empresa acudeix també a Saragossa amb una gamma renovada de subsoladores de fileres amb corró doble.
El subsolador-ranurador, model SJ-CR5, és una màquina d'especials característiques per corregir la compactació de les terres on s'aplica la sembra directa reiteradament. Aquesta màquina disposa de braços molt fins, 15 mm, de gran duresa en forma de subsolador, precedides d'un disc tallant que li permet marcar el traçat del braç.

La característica principal d'aquesta màquina és que no altera la capa superficial de la terra, i sí obre unes bretxes que permeten que l'aigua penetri i es comuniqui amb la terra a través de les arrels seques que han quedat de la collita anterior (veure gràfic).

A l'esquerra, imatge del subsolador-ranurador SJ-CR5; a la dreta...
A l'esquerra, imatge del subsolador-ranurador SJ-CR5; a la dreta, el gràfic mostra com gràcies al subsolador l'aigua de pluja penetra i es crea una reserva que la planta utilitza quan ho necessita.
El subsolador és un dels equips mes destacats de Jympa, signa que en els últims anys treballa per introduir models que s'adaptin a les noves necessitats dels professionals. Est és el cas del model de dues fileres. L'ocupació del subsolador és imprescindible per aconseguir una bona preparació del sòl en profunditat, és a dir, trencar la capa dura que deixen altres màquines perquè penetri i conservi millor la humitat. L'àmplia gamma de subsoladores de Jympa abasta models des de mig metre fins a set metres d'amplària per a grans potències de tractor. Aquestes màquines, que treballen a una profunditat de fins a 80 cm., s'ofereixen amb braços fixos i hidràulics, en una i dues fileres, i amb opció plegable.

Quant als subsoladores de dues fileres, parteixen del mateix concepte que el d'un, però s'aconsegueix menys emboço i el consum de combustible del tractor és menor. Una altra novetat que ofereix aquest subsolador és el corró doble, que permet un resultat molt més exigent, en deixar el terreny molt més descompactado i amb els rastojos del blat de moro molt més esmicolats.

El corró doble del subsolador de dues fileres permet deixar el terreny molt més descompactado
El corró doble del subsolador de dues fileres permet deixar el terreny molt més descompactado.

Empreses o entitats relacionades

Jympa Futuragro, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024El futuro del cerealEl futuro del cerealNebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis