Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El eje y la suspensión agrícolas tienen un nombre: A.D.R.
Pavelló 3, stand F/G 11-18

L'eix i la suspensió agrícoles tenen un nom: A.D.R.

Redacció Interempresas13/01/2012

13 de gener de 2012

En l'agricultura la productivitat elevada necessita bases sòlides. A.D.R. proposa una vegada més una àmplia gamma de suspensions i una manera simple i eficaç per apreciar la qualitat.
L'agricultor sap que el seu treball serà premiat amb una bona collita si, al moment i després de la sembra, durant la temporada, ha sabut triar per a les seves activitats els temps i els productes adequats, però els seus millors aliats seran el temps i sobretot una bona terra. Les suspensions A.D.R. representen una base sòlida i fiable, vénen premontadas en fàbrica i llistes per ser instal·lades en el bastidor de les màquines.
Imagen
Si qui utilitza la maquinària agrícola està acostumat a considerar les dimensions de la longitud de la plataforma en metres o en metres cúbics de calaix, en el cas de les suspensions els mil·límetres són molt importants. Un petit error en l'alineament dels eixos o en l'alineació de les rodes pot produir el desgast precoç dels pneumàtics i augmentar el consum de carburant.

Les suspensions premontadas A.D.R. neixen en les bancades de proyectación original, desenvolupades directament pels tècnics d'Investigació i Desenvolupament. Els constructors de vehicles poden rebre la suspensió completament muntada amb l'alineament correcte i la justa alineació, integrada en una superestructura fàcilment adaptable als travessers del seu bastidor. Totes les soldadures amb criticidad estructurals, així com els muntatges mecànics més difícils, seran realitzats pel personal A.D.R. segons les disposicions dels tècnics que han seguit el desenvolupament dels eixos i de les suspensions des de les primeres etapes de la proyectación.

Imagen
Per a les tradicionals suspensions a ballestes, la gamma A.D.R. presenta ja solucions tecnològicament avançades utilitzant ballestes parabòliques, que optimitzen resistència, elasticitat i pes. I a més les fulles estan realitzades amb diferents tipus d'amplàries, estretes per millorar l'estabilitat en terrens irregurales o més amples per assegurar major estabilitat transversal als vehicles que tenen un baricentre molt alt. Altres detalls constructius, alguns dels quals de concepció original A.D.R., aporten seguretat durant la marxa i el frenat.
Les suspensions premontadas A.D.R. neixen en les bancades de proyectación original, desenvolupades directament pels tècnics de R+D

Suspensions hidropneumàtiques

El tema es torna més complex i molt més articulat en el cas de les suspensions hidropneumàtiques. A.D.R., gràcies a l'experiència madurada en decennis de col·laboracions amb els tècnics dels constructors de vehicles des de les primeres etapes del projecte, ha desenvolupat una línia pròpia de suspensions hidropneumàtiques, que s'han revelat com a “veritables solucions” als problemes de mobilitat i seguretat de les màquines agrícoles del tercer mil·lenni.

Les dues funcions fonamentals que l'usuari espera d'una màquina agrícola, és a dir l'estabilitat i la seguretat en totes les condicions de càrrega i de servei, es duen a terme separadament de les suspensions hidropneumàtiques, en les quals l'alineació està controlada pel sistema oleodinámico i l'amortiment està realitzat amb acumuladors de gas inert.

Imagen
L'estabilitzador transversal oleodinámico, el bloqueig de la suspensió durant la bolcada de la caixa, l'aixecament d'un eix per optimitzar la distribució dels pesos durant les operacions en el camp són, al costat de la funció autoniveladora sensible a la càrrega, els principals avantatges oferts per les suspensions hidropneumàtiques per les quals A.D.R. projecta també els sistemes de gestió, en el repartiment ‘oil-gear’ de R+D del grup A.D.R.
Hydrosafe és la solució ideal per a les màquines que han d'anar per terrenys impracticables i ha estat estudiada per donar la màxima llibertat als proyectistas de vehicles
El màxim de la versatilitat actualment és Hydrosafe, una suspensió amb rodes independents fortament innovadora que s'uneix a la consolidada gamma HydrOK, de suspensions hidropneumàtiques 'heavy duty' particularment adequades per a màquines amb grans càrregues i grans pneumàtics. Hydrosafe és la solució ideal per a les màquines que han d'anar per terrenys impracticables i ha estat estudiada per donar la màxima llibertat als proyectistas de vehicles. Amb la seva construcció compacta que entra completament en el perfil del bastidor, permet la utilització d'eixos d'adreça fins i tot amb pneumàtics molt amples. Té una correcció automàtica dels angles d'adreça durant la marxa per terrenys accidentats i, als sistemes de gestió d'HydrOK afegeix la possibilitat de variar el calibratge del sistema hidràulic en sentit transversal, assegurant d'aquesta manera la màxima seguretat i estabilitat fins i tot en els casos de transport de càrregues fortament desequilibrades o de bolcada lateral de la caixa sense necessitat de bloquejar la suspensió.

Empreses o entitats relacionades

ADR Geplasmetal, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025Almendra y pistacho 30-10-2024Nebext - Expo AgritechIRTA FruitcentreTecnovid 2025AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis