Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Marta, la nueva sembradora de precisión de Maschio-Gaspardo
Pavelló 7, stand A24

Marta, la nova sembradora de precisió de Maschio-Gaspardo

Redacció Interempresas12/01/2012

12 de gener de 2012

Marta és el nom que Maschio-Gaspardo ha donat a la seva nova sembradora de precisió, i que presenta a Saragossa coincidint amb una nova edició de FIMA. A més, la marca italiana exposa la nova sembradora combinada Compagna, el conreador a dents Terratrèmol 3, i la versió revisada de la tremuja arrossegada Scatenata.
Maschio-Gaspardo presenta en FIMA a Marta, una sembradora de precisió en 7 cossos a 70 cm amb element MTR. Amb xassís telescòpic i desalineació de 2 elements permet el tancament a 3 metres per al transport en carretera. L'estructura de la màquina permet utilitzar rodes anteriors de 22" que al costat dels elements MTR i al robust xassís fan de 'Marta' una màquina capaç de treballar segons els conceptes de mínim laboreo, en terrenys mínimament preparats i en els quals pugues haver-hi residus.
Marta és la nova sembradora de precisió que Maschio-Gaspardo presenta en FIMA 2012
Marta és la nova sembradora de precisió que Maschio-Gaspardo presenta en FIMA 2012.
Compagna és la nova sembradora combinada Gaspardo aplicable a diferents màquines per a la preparació del terreny de la casa Maschio, com a graderies rotatives fixes (7 models), rotovatores (mod. O, B, C, SC) o la graderia ràpida Prest. Amb la tremuja posicionada damunt del corró s'obté un baricentre centralitzat que permet ser utilitzada amb tractors de petita potència juntament amb una estructura compacta que permet un fàcil maneig. Gràcies a la posició rebaixada de la tremuja, la càrrega de la llavor, la regulació del dosatge i la neteja de la màquina resulten fàcils i ràpides. L'erogación de la llavor es realitza entre els òrgans de treball i el corró posterior, que és el que comanda la distribució a través de la seva rotació.

Per al cultiu, la marca italiana presenta Terratrèmol 3, el nou conreador a dents que es presta a laboreos superficials a elevada velocitats. La conformació de les dents s'adapta a les diferents exigències, oferint la disponibilitat de puntales de diferent espessor, aletes laterals aplicables i deflectors corbats per a la barreja de les restes del terreny treballat. L'àmplia llum lliure entre el terreny i l'estructura i la disposició de les dents en tres rangs evita atascamientos, mentre el sistema de nivelamiento a molls o a discos millora l'afinamiento i la remezcla. La profunditat de treball és constant gràcies al corró posterior, que també té la funció de nivelamiento del terreny. Les diferents opcions de corró defineixen l'afinamiento superficial de la terra. Especialment, el nou corró a anells crea una subcompactación del terreny molt útil per preservar la humitat.

Una de les grans novetats és la versió renovada de la tremuja arrossegada Scatenata, combinable tant amb una barra de sembra per a cereals, de fins a 6 metres, com a una sembradora de precisió
Una de les grans novetats és la versió renovada de la tremuja arrossegada Scatenata, combinable tant amb una barra de sembra per a cereals, de fins a 6 metres, com a una sembradora de precisió. En els dos casos la tremuja, de fins a 5.000 litres, ofereix una elevada autonomia i una reduïda necessitat de potència, considerant que el pes es descarrega al terreny sobre pneumàtics d'ampla secció i baixa pressió per un compactamiento reduït. El distribuïdor 'Flexeed' permet buidar la tremuja amb extrema facilitat per a neteja i una ràpida intercambiabilidad del corró, adaptant-se d'aquesta manera a totes les tipologies de llavors i quantitats a distribuir. La distribució es gestiona electrònicament gràcies al sistema Genius, que permet controlar les impostaciones dels paràmetres directament des de la cabina del tractor, com la variació de la quantitat/superfície, el control 'tramline' automàtic, les funcions pre-start/pre-end per evitar desaprofitaments i així efectuar la prova de sembra molt ràpidament.

Empreses o entitats relacionades

Maschio-Gaspardo Ibérica, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis