Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El consurso de novedades técnicas de FIMA 2012 ya tiene ganadores

El consurso de novetats tècniques de FIMA 2012 ja té guanyadors

23/12/2011

23 de desembre de 2011

El jurat internacional del Concurs de Novetats Tècniques de FIMA 2012 –presidit per Luís Márquez Delgado– després dels treballs d'estudi i anàlisi de les últimes setmanes, atenint-se a les bases del concurs que estableixen premiar a les màquines, o els sistemes, que ofereixen noves funcions, o milloren els procediments establerts en relació a la seva importància pràctica, avanços relatius a l'economia en el treball, millora de la situació energètica o ambiental, o millora de les condicions de treball o sobre la seguretat del mateix, ha decidit atorgar els següents premis:
Tractors i màquines autopropulsadas i energia

NOVETAT TÈCNICA EXCEL·LENT

- Antonio Carraro Ibèrica: Sistema de propulsió per cadenes independents en el tractor articulat Antonio Carraro 'Mach 4'.

- Gregoire SAS: Recol·lectora d'olives per olivares intensius Gregoire 'G10.380'.

- John Deere Ibèrica: 1) Sistema de regulació elèctrica remota en el cilindre de les recol·lectores de flux axial de la Seriï S de John Deere; 2) Seient amb suspensió activa d'accionament elèctric John Deere 'Activi Seat II'.

- New Holland: Sistema d'accionament centralitzat de la barra de cort 'Synchroknife' en les recol·lectores New Holland de les Sèrie CR i CX8000.

NOVETATS TÈCNIQUES

- Agco Iberia: 1) Sistema SRC (Reducció Catalítica Selectiva) de 2ª Generació en els motors AGCO SISU Power i3 dels tractors MF 7600 i Valtra N163; 2) Sistema d'anivellació en pendent 'ParaLevel' en les recol·lectores Fendt Sèrie C; c) Control de descàrrega de l'enganxi frontal que permet seguir la geometria del sòl en els tractors Fendt.

- Antonio Carraro Ibèrica: Sistema de ventilació del motor 'Clean Fix' en tractor Antonio Carraro THR 9800.

- Claas Ibèrica: Sistema de gestió de la potència del motor 'Claas Dynamic Power' en les picadoras de farratge Claas Jaguar 980 i 990; 2) Sistema de gestió del braç 'Vertical Lift System (VLS) - Smart Handling' en les carregadores telescòpiques Claas.

- Enginyeria i Muntatges Montsó: Suspensió hidràulica davantera en mesclador de pinsos autopropulsado Tatoma MBS-30.

- JCB Maquinària: Sistema de control d'estabilitat en carregadores telescòpiques agrícoles JCB.

- John Deere Ibèrica: 1) Motors 'PowerTech' per a tractors amb potències entre 170 i 600 CV que compleixen el nivell 3B d'emissions amb fluid únic; 2) Sistema de refrigeració amb ventilador compacte en tractors de la Seriï 7R.

- New Holland: 1) Sistema de palanca única per al control de moviments d'adreça i avanç 'Steering-O-Matic Plus' en tractors de cadenes New Holland TK4000; 2) Sistema de frenat per a remolcs combinat amb el fre motor en tractors New Holland de la seriï T7; 3) Recol·lectora d'olives per olivar superintensivo New Holland 'Braud 9090X Olive'.

- Same Deutz-Fahr Ibèrica: Transmissió contínua (CVT) compacta en tractors Deutz-Fahr Agrofarm TTV.

Màquines accionades i instal·lacions fixes i mòbils

NOVETAT TÈCNICA EXCEL·LENT

- Maquinària Agrícola Solà: Sistema d'accionament elèctric dels dosificadors en els cossos de sembra de la sembradora Solá Prosem-K Elektra.

- Maquina Agrícola Garrido: Sistema de gestió de vibradors de troncs amb paraigües 'Topavi'.

NOVETATS TÈCNIQUES

- Agric-Bemvig: Trituradora de restes de poda amb desplaçament lateral AMR-220.

- Gla Agrisolutions: Sistema de canvi ràpid de discos en graderies lleugeres Gla QCD.

- Durán Maquinària Agrícola: Sistema de plegat del preparador de sòl en la sembradora Optisem 5.40 pro.

- John Deere Ibèrica: Sistema de descàrrega de la paca en la rotoempacadora John Deere Sèrie 900.

- Maquinària Agrícola Solà: Bastidor de pas variable per a espaiament de 12 cossos de sembra entre 45 i 80 cm de la sembradora Solá Prosem-K Omnia.

Solucionis de gestió agronómica

NOVETAT TÈCNICA EXCEL·LENT

- Agco Iberia: Sistema de conducció i control simultani de dos tractors amb un sol conductor Fendt 'GuideConnect'.

NOVETATS TÈCNIQUES

- Claas Ibèrica: Sensor NIR per a l'anàlisi dels components del farratge en picadoras Claas Jaguar.

- John Deere Ibèrica: 1) Sistema de mesurament dels elements continguts en el farratge John Deere 'HarvestLab'; 2) Sistema de comunicació entre recol·lectores i tractors Machine Sync.

- Kvnerland Group Ibèrica: Sistema de gestió dels cossos per la sembra en línies amb alineació paral·lela o al tresbolillo Kverneland 'GEOSeed Control'.

- New Holland: Clau electrònica programable per a la gestió de parcs de maquinària New Holland 'Smart Key' amb 'Telematic'.

- Same Deutz-Fahr Ibèrica: Sistema de Viticultura de Precisió aplicat al deshojado de la vinya Deutz-Fahr

Empreses o entitats relacionades

Feria de Zaragoza
FIMA - Feria de Zaragoza

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024AWA Show2beIRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis