Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Pfizer organiza las Jornadas de Actualización de Conocimientos en Vacuno Lechero

Pfizer organitza les Jornades d'Actualització de Coneixements en Boví Lleter

21/12/2011

21 de desembre de 2011

Pfizer Salut Animal va celebrar, del 7 a l'11 de novembre, una sèrie de xerrades repartides per tota la geografia d'Espanya (Madrid, León, Gijón, Guitiriz i Vic) amb l'objectiu d'actualitzar coneixements i mostrar els últims avanços per al sector de boví de llet.

Alfonso Monge, de Monge Veterinaris, va introduir als assistents en la incidència de la metritis, endometritis i piómetra en la reproducció. “Amb unes bones pràctiques de maneig, disminuint l'estrès de l'animal, vigilància i maneig correcte en el part i postpart, i sobretot, una alimentació adequada, aconseguirem disminuir l'aparició d'aquestes malalties”.

Per seguir en la mateixa línia, Juan Rodrigo Pedraza, de 'Dairy Veterinary Operations Pfizer Animal Health USA', va indicar el maneig de la vaca de llet en el postpart. Pedraza va explicar la relació existent entre el sistema immune i el balanç energètic de l'animal. Sobre aquest tema va dir: “Tot comença amb una disminució en la ingesta de matèria seca en el preparto, la qual cosa provocarà una immunosupressió en l'animal”.

Per la seva banda, Ángel Revilla, Serveis Tècnics Pfizer Salut Animal, va mostrar una visió diferent per realitzar les revisions mèdiques postparts en la vaca de llet. Amb l'objectiu de simplificar el treball, va explicar, entre altres coses, la importància de l'ús del termòmetre no només com a forma d'obtenció de la temperatura, sinó també de moltes altres dades sobre l'estat general de l'animal.

Alex Bach, director Unitat de Remugants de el IRTA, i Sergio Calsamiglia, departament de Ciència Animal de la UAB, van incidir en la importància d'una correcta alimentació en les etapes d'assecat i transició.

Finalment la companyia també va presentar els últims avanços per al sector. Així José María San Miguel, Ana de Prado (Gijón i Guitiriz) i Eugenia Peralta (Vic), pertanyents als Serveis Tècnics de Pfizer, van incidir en els nous avanços en el control de paràsits i els protocols sanitaris durant l'assecat. Emilio Legaz, gerent de Màrqueting, va presentar la nova indicació de l'antiparasitario Cydectin Pour-On (moxidectina) per al seu ús en boví lleter. Finalment, Juan Antonio Latorre, gerent de Màrqueting, que va parlar de la nova indicació de Naxcel (Ceftiofur Àcid Lliure Cristal·lí) per al tractament de les metritis amb una sola injecció i zero dies de temps d'espera en llet; i Herdscan, programa d'anàlisi que ajuda al veterinari a establir àrees de millora i el seu seguiment en les explotacions lleteres.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealFima Ganadera - 2025AWA Show2beSant Miquel-2024El futuro del cerealNebext - Expo AgritechIII Congreso Gestión Sostenible del Suelo

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis