Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La feria Sifel abre las puertas en Marruecos a la maquinaria agrícola española

La fira Sifel obre les portes al Marroc a la maquinària agrícola espanyola

13/12/2011

13 de desembre de 2011

Una delegació d'empresaris d'11 companyies espanyoles de maquinària agrícola, més l'associació Agragex, va viatjar del 8 a l'11 de desembre per participar en la fira Sifel, a Agadir, saló de referència a Àfrica del nord en el sector de les fruites, verdures, maquinària agrícola, material d'hivernacles, sistemes de reg, pesticides i llavors.

Les empreses espanyoles participants van ser: Sistemes Azud, Carretons Amate, Filatures i Cordelería La Balança, Fustes González i Martínez, Reyenvas, Roda Ibèrica, Siberline, Systemes Agricoles Intensifs, Tecnidex (Tècniques de Desinfecció, Trefilatges Urbans i Ulma Agrícola S.coop. Com en ocasions anteriors, l'objectiu de la participació en aquest esdeveniment era augmentar les possibilitats de negoci de la indústria de maquinària agrícola al Marroc, davant el creixement i la modernització del sector agrari en aquest país. Segons explica Agragex, “La fira proporciona una plataforma ideal per als intercanvis entre els concessionaris de la indústria i donar als seus clients l'oportunitat de vendes directes i conèixer les últimes innovacions en el sector”.

El sector agrícola al Marroc té un paper determinant en l'evolució econòmica i social, amb una presència superior al seu pes real en el PIB, que varia segons les condicions climàtiques de l'any entre el 11% i 20%. Es tracta d'un àmbit en el qual treballa el 44% de la població, una xifra que augmenta fins al 80% si considerem les zones rurals. En aquests moments existeixen prop d'1,5 milions d'explotacions agràries, de les quals gairebé un 70% té menys de 5 Ha, la qual cosa representa el 24% de la superfície agrícola útil.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024El futuro del cerealAWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis