Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cataluña formará y asesorará en temas de Influenza en Mozambique

Catalunya formarà i assessorarà en temes d'Influenza a Moçambic

21/11/2011

21 de novembre de 2011

Aquest projecte, finançat per l'AECID (Agència Espanyola per a la Cooperació Internacional i el Desenvolupament), té com a objectiu la formació i capacitació de tècnics de l'Institut Nacional de Salut (INS) i de l'Institut d'Investigació Agrària (IIAM) de Moçambic, en el diagnòstic, vigilància i investigació del virus Influenza (grip).

En les instal·lacions del Centre d'Investigació en Sanitat Animal (CRESA-IRTA-UAB), s'ha format a dos investigadors d'aquest país que seran els encarregats de coordinar les accions a Moçambic.

A Moçambic, la vigilància enfront dels virus Influenza (aviari i porcina) es realitza tan sols en les aus i amb moltes deficiències tècniques. Donada l'enorme importància que pot representar aquesta malaltia en les persones, el govern d'aquest país ha iniciat tot un seguit de millores en aquest camp, com ha estat la creació d'un laboratori de vigilància del virus.

És per això que s'ha realitzat aquesta formació i, a principis de l'any 2012, un equip d'investigadors espanyols anirà a Moçambic per avaluar i seguir el tema de la vigilància i la lluita davant aquesta malaltia de les aus, els porcs i els humans.

Atès que els temes de vigilància i lluita enfront de la Influenza s'han de supervisar des dels punts de vista animal i humà, també està previst que un equip de professionals de la sanitat animal i humana visitin el nostre país, al març de l'any que ve, i mantinguin contactes amb experts, tant de la salut animal en el CRESA-IRTA-UAB, com de l'Hospital Clínic de Barcelona.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

Fima Ganadera - 2025AWA Show2beNebext - Expo AgritechEl futuro del cerealIII Congreso Gestión Sostenible del SueloEl futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis