Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Faeca celebra que la CE haya aprobado la propuesta para la activación del almacenamiento privado de aceite de oliva

Faeca celebra que la CE hagi aprovat la proposta per a l'activació de l'emmagatzematge privat d'oli d'oliva

04/10/2011

4 d'octubre de 2011

La Federació Andalusa d'empreses Cooperatives Agràries (Faeca) valora positivament que la Comissió Europea hagi acceptat la proposta per a l'activació de l'emmagatzematge privat d'oli d'oliva, amb la finalitat de pal·liar la crisi de preus per la qual travessa el sector. Es tracta d'una reivindicació que insistentment ha fet aquesta Federació i altres organitzacions, des de principis de campanya 2010/2011, i que, encara que tard, contribuirà a alleujar la situació dels productors andalusos.

Perquè la mesura hagués estat realment efectiva, hauria d'haver-se aprovat fa mesos. Llavors els preus comunicats pel Ministeri de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí (MARM) a Brussel·les no depassaven els límits establerts en el Reglament (CE) 1234/2007 per a l'engegada de la mesura, uns valors completament obsolets doncs van ser fixats fa més de dotze anys.

Des de Faeca s'ha vingut apel·lant durant tota la campanya a la “pertorbació greu de mercat” existent –suposat també recollit en la normativa comunitària-, així com als preus reals de mercat, molt per sota dels oficials sobretot en la categoria lampante, els quals van ser justificats a través de nombroses factures aportades per les cooperatives. Ara, després de quatre setmanes amb preus oficials en nivells d'emmagatzematge privat per a la categoria verge, la Comissió Europea ha estudiat novament la petició, donant llum verda a la proposta, la qual ha d'aprovar-se definitivament en el Comitè de Gestió de la Unió Europea, previst per al proper 13 d'octubre.

Empreses o entitats relacionades

Cooperativas Agro-Alimentarias de Andalucía

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis