Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a FIG Zafra: 558 años avalan una cita consolidada y marcada por la tradición
La institució firal compte des d'aquesta edició amb un comissari propi i quatre comissions de treball

FIG Zafra: 558 anys avalen una cita consolidada i marcada per la tradició

Redacció Interempresas20/09/2011

20 de setembre de 2011

El 29 de setembre la ministra de Medi ambient i Mitjà Rural i Marí, Rosa Aguilar; el president de la Junta d'Extremadura, José Antonio Monago; i l'alcaldessa i presidenta de l'Entitat Firal de Zafra, Gloria Pons, donen el tret oficial a la Fira Internacional Ramadera i 558º Tradicional de San Miguel. L'àmplia oferta de bestiar selecte i el gran parc de maquinària agrícola espera omplir el recinte firal pacense durant la seva setmana de durada, fins al 5 d'octubre.
Cartell oficial de la fira
Cartell oficial de la fira.
Unes 2.500 caps de bestiar concorren aquest any al certamen firal de Zafra. La 558 edició de la tradicional fira de San Miguel i Fira Internacional Ramadera presenta una vegada més en l'exposició i venda i concursos morfològics i subhastes oficials una mostra dels millors exemplars de races pures i selectes de la cabanya ramadera espanyola. La presència de bestiars es reparteix en aquesta edició en 450 exemplars de bestiar asnal, mular i caballar en la marrada tradicional de San Miguel.
En oví i caprí es presentaran unes 1.300 caps de bestiar de les races Ile de France, Fleischschaf i Merino Precoç, així com Merino en exposició i subhastes oficials. En boví unes 250 caps de bestiar Retinto, Charolés, Limusin, Negra Avileña, Rossa Gallega, Blanca Cacereña, Cárdena Andalusa, Berrenda en Negre i Colorida en exposició i venda en subhastes oficials.

En porcí Ibèric i Duroc estaran presents amb 300 exemplars per a subhastes i concurs morfològic. Quant als cavalls de Pura Raça Espanyola i d'altres races com l'Àrab estaran presents en el concurs morfològic i en una exposició de 300 animals.

Animals exposats en FIG Zafra
Animals exposats en FIG Zafra.

Nou comissari firal i quatre comissions de treball

La Fira Internacional Ramadera de Zafra explica des d'aquesta edició amb la figura del comissari de Fires, càrrec que ha recaigut en la persona de Santiago Malpica. El seu nomenament ve avalat per la trajectòria professional i de dedicació durant anys a la fira de Zafra. Veterinari de professió és un perfecte coneixedor de la fira, ocupándo des de fa anys càrrecs de responsabilitat dins de l'entitat firal.

D'altra banda, l'entitat firal compte també amb quatre noves comissions de treball conformades per més de trenta persones. La Comissió Econòmica, dirigida pel regidor d'Hisenda de l'ajuntament de Zafra, José Ruíz Miranda; la Comissió de Promoció, Imatge i Assumptes Generals, presidida per la regidor i parlamentària Teresa Angulo; la Comissió Agroganadera estarà presidida per Demetrio Megías; i finalment, la comissió comercial, presidida per Dionisio Navarro.

Empreses o entitats relacionades

Feria Internacional Ganadera de Zafra (Feria de San Miguel)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

Fima Ganadera - 2025AWA Show2beIII Congreso Gestión Sostenible del SueloSant Miquel-2024El futuro del cerealEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis