Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La maquinaria agrícola española busca mercado en Argentina y Bolivia

La maquinària agrícola espanyola busca mercat a Argentina i Bolívia

03/03/2011

3 març 2011

L'Agrupació Espanyola de Fabricants-Exportadors de Maquinària Agrícola i els seus Components, Sistemes de Reg, Equipament Ramader i de Post-collita (Agragex) viatja a Argentina i Bolívia, amb 13 de les empreses associades, dins del seu programa de promoció sectorial per 2011. Els sectors representats per aquestes empreses són: ramaderia, post-collita, protecció de cultius, components i maquinària. La missió comercial es desenvolupa entre el 28 de febrer i el 6 de març i està organitzada en col·laboració amb l'Institut de Comerç Exterior.

Argentina presenta un nivell de receptivitat molt alt a la maquinària espanyola, tal com reflecteixen les últimes dades sobre exportacions a aquesta nació. En aquest sentit, destaquen de forma especial les xifres en els subsectores de reg, ramaderia i protecció de cultius. En aquestes tres àrees, Espanya ha ocupat la segona posició europea en xifra de vendes en el període comprès entre 2007 i 2010 (4,6M; 11,5M i 6M, respectivament). A més, en tots aquests casos, els nombres de 2010 van superar els de l'any anterior, en ocasions amb creixements, com en Protecció de Cultius, de gairebé el 300% (790.000 enfront de 2,2M).

D'altra banda, l'economia boliviana està creixent amb un ritme continuat en els últims anys, aconseguint unes taxes del 5% anual en el seu PIB. L'augment de les reserves internes motivat per les reformes en el règim tributari dels hidrocarburs, a més, ha afavorit un mercat amb major capacitat de compra. L'estructura productiva, en qualsevol cas, segueix basant-se en el sector primari, ja que és un país eminentment rural. Un 60% dels agricultors se situen en l'altiplà, amb parcel·les d'entre 1 i 4 hectàrees; un altre 20% treballa terrenys de 5-10 ha a les valls fèrtils situades al nord i l'altre 20%, amb explotacions de 50-75 ha, es localitza en l'est i el nord.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis