Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agragex impulsa la presencia de maquinaria agrícola española en el mercado argelino

Agragex impulsa la presència de maquinària agrícola espanyola en el mercat algerià

09/12/2010

9 desembre 2010

L'Agrupació Espanyola de Fabricants-Exportadors de Maquinària Agrícola i els seus Components, Sistemes de Reg, Equipament Ramader i de Post-collita ( Agragex), amb el suport de l'Institut Espanyol de Comerç Exterior (Icex), ha organitzat la participació agrupada de 12 empreses espanyoles a la fira 'Agroexpo Siafil Filaha 2010', que es va desenvolupar a Alger, del 22 al 25 de novembre.

En línia amb la seva política de potenciar els mercats del nord d'Àfrica, Agragex ha organitzat l'activitat, en considerar aquest mercat de "gran importància" per a les empreses del sector agrícola, especialment per als subsectors de maquinària agrícola, components, sistemes de reg, hivernacles, protecció de cultius, equips ramaders, emmagatzematge de gra i post-collita.

L'associació té com a destí prioritari aquest país pels programes de desenvolupament que el Ministeri d'Agricultura d'Algèria està desenvolupant per mecanitzar i actualitzar els equips agrícoles. Segons Agragex, "els recursos de gas i petroli que disposa Algèria no són infinits, de manera que l'estat vol estar al dia de totes les innovacions tecnològiques que tenim per quan falti el gas i el petroli".

Agroexpo Siafil Filaha 2010, amb un total de 176 expositors, ha comptat amb 15.000 visitants, que s'han interessat pels avanços i les solucions exposades per les empreses espanyoles. Un resultat que fa preveure un creixement de les exportacions de maquinària agrícola a aquest país durant els propers anys. En el transcurs de la fira, els representants espanyols han rebut la visita del ministre d'Agricultura algerià, Rachid Benaissa.

Empreses o entitats relacionades

Agragex

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024El futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis