Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Eima 2010, el observatorio por excelencia de la mecanización agrícola, acentúa su carácter técnico
El punt fort del certamen, segueix sent la seva internacionalitat, amb expositors de més de 40 països diferents

EIMA 2010, l'observatori per excel·lència de la mecanització agrícola, accentua el seu caràcter tècnic

Redacció Interempreses22/10/2010

22 octubre 2010

Del 10 al 14 de novembre, el recinte firal de Bolonya serà l'aparador d' E imatge International 2010 . En aquesta ocasió, el certamen obre les seves portes determinat a renovar la mecanització agrícola i també de les empreses per tal de fer front a la crisi econòmica que ha sacsejat el planeta. En una superfície de 100.000 m2, es distribuiran tres salons especialitzats: Energy, Mia i Componenti. Un total de 140.000 persones van visitar les més de 1.600 empreses expositores que es van donar cita a la fira durant l'edició de l'any 2008.
EIMA 2010 uneix internacionalitat i diversitat tècnica en un sol certamen. A la foto, vista aèria de l'edició de fa dos anys...
EIMA 2010 uneix internacionalitat i diversitat tècnica en un sol certamen. A la foto, vista aèria de l'edició de fa dos anys.

Han passat dos anys des de l'anterior edició d'Eima International, observatori per excel·lència de la mecanització agrícola. En aquella ocasió, la fira bolonyesa, cita imprescindible per a tots els operadors del sector (agricultors, operadors econòmics, intermediaris, tècnics i investigadors) va tancar les seves portes amb una afluència de 140.000 visitants i una participació d'1.600 expositors. Del 10 al 14 de novembre, tindrà lloc Eima International 2010, amb el propòsit de plantar cara a una conjuntura econòmica global negativa, molt diferent a l'existent dos anys enrere. “Tenint en compte la greu crisi que va copejar a l'economia internacional, l'Eima estudia com proporcionar indicis sobre l'estat de salut del sector agrari i la seva economia en diversos punts i en la recuperació del mercat en general”, va assegurar sobre aquest tema, Guglielmo Gandino, Unacoma Service Managing Director. En la seva opinió, l'interès dels expositors per mostrar els seus últims llançaments i innovacions tecnològiques demostra la capacitat de reacció del sector: un preludi d'una economia que comença a remuntar gràcies a la capacitat d'innovació del teixit industrial.

El recinte firal de Bolonya, amb una superfície de 100.000 m2, serà de nou l'escenari d'un esdeveniment que es proposa donar la volta a la mecanització agrícola, amb la presència dels fabricants i últims llançaments de maquinària per al camp en 14 sectors mercadològics. El certamen, promogut per la Unió Nacional de Fabricants de Màquines Agrícoles (Unacoma) i organitzada per UnacomaService SudEls en col·laboració amb BolognaFiere Spa, oferirà al públic tres salons especialitzats: Componenti, Energy i Mia. El primer, centrat en components, accessoris i recanvis, el segon, en productes, tecnologies i serveis per al sector de l'energia i les fonts renovables i l'últim enfocat en l'agricultura multifuncional. El calendari d'esdeveniments previst en EIMA comprèn conferències, convencions i debats encara per determinar.

"Tenint en compte la crisi que va colpejar a l'economia internacional, l'EIMA estudia com proporcionar indicis sobre l'estat de salut del sector agrari i la seva economia i també en la recuperació del mercat en general"

EIMA reforça el seu contingut tècnic amb l'estrena del saló Mia

A poques setmanes de la inauguració d'Eima 2010, l'organització preveu la participació d'1.600 expositors, 1.100 italians i la resta estrangers, així com la presència confirmada de delegacions oficials de 30 països i de visitants procedents de 130 nacions. Com a reclam davant la conjuntura actual, el certamen reforça el seu contingut tècnic d'una banda, amb la participacion dels principals fabricants a nivell mundial del sector i per l'altre, amb l'estrena de noves iniciatives, com el saló MiA. Així doncs, el públic podrà conèixer, descobrir i valorar la maquinària més capdavantera d'indústries de més de 40 països diferents (Estats Units, Alemanya, Itàlia, Japó, Austràlia, Índia i Xina). El punt fort de la fira bolonyesa segueix sent el seu caràcter internacional, que atreu a visitants de tots els continents i compta amb la presència –gràcies al suport de l'Institut per al Comerç Exterior HISSI – de delegacions oficials de 25 països: des d'Amèrica Llatina fins a Extrem Orient, passant per Europa Centro Oriental i els països d'Orient Mitjà i el continent africà.

L'organització augura la presència de 1.600 expositors i una afluència de més de 130 països en els 100.000 m2 del recinte firal...
L'organització augura la presència de 1.600 expositors i una afluència de més de 130 països en els 100.000 m2 del recinte firal.

Per la seva banda, el saló MIA debuta aquest any amb la vocació de captar no només als professionals vinculats a l'agricultura tradicional, sinó també a tots aquells associats al manteniment; activitats esportives, entreteniment, producció agrícola, transport i distribució (agribusiness) en escenaris rurals i que necessiten maquinària i equips específics. Coincidint amb la posada en marxa d'aquest espai, se celebrarà la segona convocatòria de EIMA Energy, que congrega a més d'un centenar de les indústries que acudeixen a aquesta fira internacional. De fet, no cal oblidar que el sector de la biomassa i l'agricultura representen el 10% de les necessitats energètiques del país, encara que necessiten tecnologia apropiada i un grau alt de mecanització. Segons la Italian Biomass Association (Itabia), l'ús de biomassa del sector agrari podria assumir un potencial de 16-18 Mtep i cobrir, com a molt, el 10% del consum nacional d'energia (actualment satisfà entre el 2 i el 3%). Aquest és el marc en què s'hauria de treballar si es vol complir amb la Directiva Europea 2009/28 que exigeix el compliment d'un 17% dels requisits nacionals energètics per a l'any 2020. Per tant, per la seva potencial, la seva qualitat com a energia renovable i la seva accessibilitat, la biomassa pot créixer a passos de gegant en els pròxims anys, encara que per això necessiti un major desenvolupament dels recursos i la industrialització dels processos productius. En funció d'això, va néixer el saló EIMA Energy que aquest any compta amb la implicació d'entitats com la National Agricultural Mechanization Agency (enamorat). Un espai pensat per a tècnics i experts en el camp de les energies renovables, productors i altres agents relacionats amb les noves tecnologies en matèria d'energia i que es dividirà en dues seccions: static i dynamic. La primera, en una àrea d'exhibició de 5.000 m2 albergarà a companyies i institucions com enamorat, vinculades a la cadena de producció, govern central i administracions regionals. La segona, s'erigirà en un espai de 6.000 m2 on el públic podrà observar indústries mecàniques que manegen fusta, sistemes per al transport de residus vegetals, tecnologies d'energia d'última generació, trituradores forestals i de matèria primera, així com tots aquells equips per el maneig de biomassa.

Empreses o entitats relacionades

Eima (FederUnacoma, surl)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis