Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Jympa presenta en Sant Miquel sus novedades en subsoladores

JYMPA presenta a Sant Miquel les seves novetats en subsoladors

19/10/2010

19 octubre 2010

JYMPA presentar a Sant Miquel el seu nou subsolador-ranurat, una eina ideal per aquells cultius que es realitzen amb tècniques de sembra directa. Els braços, muntats sobre un xassís robust de forma modular, són molt més estrets que els d'un subsolador convencional (15 mm de gruix), i d'un material especialment resistent per evitar trencaments i torsions. El tall que deixa en el terreny, permet una bona penetració de l'aigua i no altera pràcticament la superfície, ajudant així a mantenir l'aigua en el sòl.

També incorpora un disc frontal, en cada braç, i un disc ondulat de 15 "de diàmetre, que obre un solc previ a la penetració del braç facilitant així la seva entrada i disminuint el risc d'embussos pels rostolls del conreu anterior. El treball d'aquesta màquina no requereix una potència excessiva i els seus resultats estan demostrats en centenars d'hectàrees al llarg dels últims anys.

Novetats de JYMPA presentada a Sant Miquel: subsolador-ranurat (a la esq.) I subsolador de dues fileres (a la dreta)
Novetats de JYMPA presentada a Sant Miquel: subsolador-ranurat (a la esq.) I subsolador de dues fileres (a la dreta).
També durant la fira va exposar en el seu estand el nou subsolador de dues fileres, que neix amb el mateix concepte que durant tant de temps la marca JYMPA ha desenvolupat en el subsolador tradicional: trencament de la capa dura del subsòl. És un subsolador dissenyat per tenir una fàcil penetració, de màxima robustesa i per un major aprofitament dels costos: reducció en despeses de gasoil, i un major aprofitament de la potència del tractor. La gamma compta amb subsoladors de 5, 7 i 9 braç, i es pot acoblar un rodet a la part posterior.

Empreses o entitats relacionades

Jympa Futuragro, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis