Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Taller de fruticultura ecológica en el marco del IX Congreso de la SEAE

Taller de fructicultura ecològica en el marc del IX Congrés de la SEAE

06/09/2010

6 setembre 2010

El proper 5 d'octubre tindrà lloc un taller de fructicultura ecològica en el marc del IX Congrés SEAE (Societat Espanyola d'Agricultura Ecològica) que se celebrarà a Lleida del 5 al 9 d'octubre. Es tracta d'un taller organitzat per l' Irta , i dirigit a tècnics i agricultors interessats en el maneig de fruiters en agricultura ecològica.

Al taller hi participaran bona part de les persones que actualment estan treballant en fructicultura ecològica a Catalunya: Simó Alegre i Georgina Alins (Irta) en temes de producció, Laia Viñas (ADV Ecològica de Ponent) i Andreu Vila (ADV de Fruita del Baix Llobretat ) en aspectes relacionats amb la sanitat vegetal, Gemma Echeverría (Irta) en qualitat de la fruita i Josep Usall (Irta) en patologies de postcollita.

Al taller es donaran a conèixer les particularitats del cultiu de fruiters, posant especial èmfasi en temes productius
Al taller es donaran a conèixer les particularitats del cultiu de fruiters, posant especial èmfasi en temes productius.
El taller de fructicultura tindrà una durada de 7 hores durant les quals es donaran a conèixer les particularitats del cultiu de fruiters, posant especial èmfasi en temes productius com el disseny de la plantació, l'elecció de les varietats més adequades per a ser cultivades i el control de les diferents plagues i malalties que afecten els fruiters. Així mateix s'han de proporcionar les bases per poder reconèixer els matisos organolèptics de la fruita.

El maneig de fruiters inclou aspectes tant de producció com de conservació i, per tant, també s'explicaran les principals pautes per al maneig de les patologies típiques de postcollita. Finalment, el taller conclourà amb una visita a camp per a poder veure in situ diferents exemples de finques de fruiters cultivades en agricultura ecològica.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo AgritechEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis