Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Celebrado con éxito el curso sobre bienestar animal en el Irta de Monells (Girona)

Celebrat amb èxit el curs sobre benestar animal en el Irta de Monells (Girona)

30/06/2010

30 juny 2010

Els responsables del Subprogama de Benestar Animal de l'Irta organitzar els passats dies 16, 17 i 18 de juny un curs de formació per a l'avaluació del benestar animal del porcí d'engreix granja segons els protocols estandarditzats del projecte europeu Welfare Quality . Aquest projecte, que va finalitzar el 2009, va comptar amb la participació de més de 250 investigadors d'Europa i Llatinoamèrica de 44 institucions diferents i un total de 17 països i va culminar, entre altres, amb la publicació de tres documents per a la valoració del benestar animal en granja i escorxador de pollastres, vaques i porcs
Un cop finalitzat el projecte els investigadors de l'Irta, Antoni Dalmau i Antonio Velarde, van organitzar al Irta de Monells (Girona) el primer curs d'entrenament en l'aplicació d'aquests protocols, en qualitat de responsables de l'elaboració del document per al bestiar porcí . El curs va tenir una durada total de 25 hores, amb classes tant teòriques (en aula, analitzant vídeos i material fotogràfic sobre el comportament dels animals) com pràctiques (en granja). Els dotze assistents al curs organitzat eren veterinaris i enginyers agrònoms procedents de tot Espanya, amb coneixements previs en el camp de la producció porcina.

Els alumnes van rebre durant el curs un entrenament per poder avaluar més de 20 variables diferents amb la finalitat de poder determinar el grau de benestar dels porcs d'engreix en granja, incloent aquelles relacionades amb una alimentació suficient, un bon allotjament, una salut adequada i un comportament apropiat de l'animal. Després de passar diferents avaluacions, els alumnes van rebre el corresponent certificat de suficiència.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis