Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a París presenta sus ferias agroalimentarias en nuestro país

París presenta les seves fires agroalimentàries al nostre país

18/06/2010

18 de juny de 2010

Les fires de París, atreuen anualment més de 35.000 visitants espanyols i prop de 1.500 firmes expositores amb una important representació del sector agroalimentari. Un sector que el 2009 va concentrar el 20% de les importacions franceses procedents d'Espanya, arribant a la xifra de 4.775.000 d'euros. La capital francesa reuneix 14 fires del sector que cobreixen tots els segments del mercat i contribueixen al dinamisme i desenvolupament de l'agroalimentació.

Barcelona i Sant Sebastià van ser elegides per l'Agència Regional de Desenvolupament de París (ARD) el 9 i 10 de juny per a la presentació de sis de les seves fires líders. Sota la presidència d'Isaac Marc Behm, director internacional de fires i meetings de l'ARD, Daniel Solana, assessor de la consellera de Medi Ambient, Planificació territorial, agricultura i pesca del Govern Basc, i amb el suport en l'organització de Prodeca (Promotora d'Exportacions Catalanes) es va destacar el paper de París com a capital de la gastronomia i plataforma ineludible del sector agroalimentari. "La indústria amb vocació exportadora té a França un terreny abonat en oferir productes de gran valor que faciliten ser al pati dels mercats internacionals. París, en concret, es perfila com a mercat estratègic clau sense fronteres i les seves fires agroalimentàries són fòrums que reuneixen milers de persones en pocs dies oferint importants oportunitats de negoci "va explicar Daniel Solana.

Barcelona i Sant Sebastià van ser les ciutats espanyoles triades perquè els màxims representants de les fires agroalimentàries de París presenten les...
Barcelona i Sant Sebastià van ser les ciutats espanyoles triades perquè els màxims representants de les fires agroalimentàries de París presenten les pròximes cites.
Aparador únic del mercat mundial alimentari al congregar el conjunt d'agents del mercat, la fira Sial, va comptar amb la presència de Valérie Lobry, directora general de la divisió agroalimentària de Comexposium, que va incidir en la importància d'associar-se a un esdeveniment professional i innovador en vista al desenvolupament internacional de les firmes espanyoles. "Sial també és una eina de referència per a compradors a la recerca de proveïdors i socis francesos i internacionals que uneix negocis, innovació i plaer".

"Tot el sector agroalimentari estarà representat a París", va afegir Olivia Grobois, comissària general de la fira internacional de processos alimentaris, en recalcar la coincidència de la fira IPA amb Sial i Infood al mes d'octubre. Les sinergies dels tres esdeveniments seran múltiples, amb programes de conferències basats en la nutrició, salut, desenvolupament sostenible i R + D + i. "Les claus d'un certamen innovador que s'avança a les necessitats del procés alimentari", sosté Olivia Grobois.

Empreses o entitats relacionades

SIAL France

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis