Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Domag asiste a Fima 2010 con novedades de todas sus marcas representadas
Pezzolato, GHF, Pezzolato, Omate i Sicma, són algunes de les marques que el grup italià acull en el seu estand de la cita saragossana

Domag assisteix a Fima 2010 amb novetats de totes les seves marques representades

Redacció Interempreses28/01/2010

28 gener 2010

En situacions difícils res millor que oferir al client tot el que necessita, i per això Domag arriba a Saragossa amb la intenció de que tot visitant pugui conèixer de primera mà les últimes novetats de totes les seves marques representades. Entre elles hi ha la recollidora de fruits del sòl, de Giampi, les grues hidràuliques 'Fort', de GHF, i les estelladora de tambor i de disc de Pezzolato. També hi seran presents altres marques representades per Domag, com és el cas de Omate o Sicma, que va amb el vibrador autopropulsat F3 per a la recollida mecànica d'olives i fruits pendents.

L'últim en la recollida de fruits del sòl

La recollidora de fruits del sòl 'Star', de la marca Giampi, no és una màquina que aspira el producte, ja que és completament mecànica. S'acobla al tractor agrícola tant mono direccional com de forma reversible mitjançant enganxi als tres punts.

L'escombra transversal té la funció d'escombrar progressivament el terreny adaptant-se a les imperfeccions del mateix, mentre la regulació hidràulica de les rodes inferiors permet elevar la màquina en cas que el terreny estigui en condicions d'humitat i molta herba. L'escombra anterior envia els fruits recollits sobre d'una cinta transportadora superior, la qual, al seu torn, condueix el producte recollit al sistema de rodets i sens fins, els quals procedeixen a la neteja i la canalització.

Un cop separat el fruit dels elements descartats, un ventilador procedeix a enviar el producte bo l'interior d'una tremuja. Un específic netejador (accessori opcional) envia aire suficient per eliminar els residus descartats.

A més, i com a última novetat, Giampi llança una recollidora totalment autopropulsada amb motor JCB, una potència de 92 CV, control d'estabilitat en pendent, canvi de velocitat i regulació hidràulica del recolector.
Recollidora de fruits del sòl, de Giampi
Recollidora de fruits del sòl, de Giampi.

Estelladora de tambor PTH i estelladora de disc, de Pezzolatto

La marca italiana Pezzolato, està també present a Saragossa a través de Domag. En el seu estand es poden conèixer les estelladora de tambor PTH, que es distingeixen perquè són capaços d'arribar a una producció horària de les estelles que va de 20 a 150 m 3. Aquestes estelladora han estat creades per obtenir, sobretot, grans volums i una bona qualitat d'estellat per a plantes de producció d'energia elèctrica o tèrmica que utilitzen biomassa i per al sector de producció de panells premsats, podent també ser utilitzades en grans instal·lacions de calefacció amb alimentació per infinitat.

Les estelladora de disc, sèrie H, han estat específicament creades per a la indústria forestal, empreses de talat i de manteniment de jardins, sent de totes maneres també interessants per a usuaris particulars. Són estelladora utilitzades principalment per a la reducció de volum de la fusta talada, incloent branques i troncs de fins a un cert diàmetre, amb l'obtenció de les estelles (tipus xips) que, a banda d'ocupar molt menys volum, pot també ser utilitzat com a combustible en instal·lacions de calefacció centralitzades, amb infinitat d'alimentació, o també per a la primera fase de producció de pellets.

A més, Domag també exposa en el seu estand de Fima la instal lació per a la preparació de la crema de fusta TL 1000 Professional, i la esmicoladora de martells de petites dimensions S4000, ideal per a les empreses que es dediquen al manteniment de parcs i jardins, per a les zones ecològiques de petits ajuntaments i per a usuaris privats que volen iniciar la producció de compostatge.

Estelladora de disc de la sèrie H d'Pezzolato
Estelladora de disc de la sèrie H d'Pezzolato.

Grues 'Fort'

Una altra de les grans apostes de Domag és la grua hidràulica agrícola 'Fort' de GFH. La grua està disponible en diferents mides. La més petita-F-380 A-disposa d'un sistema d'amarratge tripuntal, gats de suport hidràulics, rotor de gir continu, funciona amb circuit hidràulic tractor, i està dissenyada per treballar amb remolc enganxat. El model superior - F-480 A-treballa amb un sistema d'amarratge tripuntal amb cañoneras posar i treure, amb enganxament o en xassís de remolc. Disposa d'una doble palanca d'articulació i de diferents tipus de cassons (pinça forestal, pinça agrícola, àrids fins, cassó recte). Opcionalment es pot afegir un cabestrant hidràulic de 800 quilos.

Les grues agrícoles 'Fort', protagonistes de Domag a Fima 2010
Les grues agrícoles 'Fort', protagonistes de Domag a Fima 2010.

Empreses o entitats relacionades

Equipos y Maquinaria Domag, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

IRTA FruitcentreTecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025AWA Show2beNebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis