Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El premiado afilacuchilla automático 'Autocat' y un sistema autocargador de Pöttinger, novedades en el stand de Durán Maquinaria en Fima 2010

El afilacuchilla, que va rebre el premi de medalla de plata en Agritechnica 2009, despertarà l'interès dels visitants

El premiat afilacuchilla automàtic 'Autocat' i un sistema autocarregador de Pöttinger, novetats a l'estand de Duran Maquinària en Fima 2010

Redacció Interempreses28/01/2010

28 gener 2010

Duran Maquinària Agrícola aprofita la fira Fima per presentar dues innovacions per al sector agrícola. Aquells que no coneguin al producte que va resultar guanyador de la medalla de plata a la innovació en la passada edició de la fira Agritechnica, no poden perdre l'ocasió de visitar el seu estand per conèixer aquesta primícia mundial: el afilacuchilla automàtic 'autocut' per a tots els remolcs autocarregadors Jumbo. Una altra de les innovacions és la combinació del sistema autocarregador Pöttinger integrat en tractors John Deere, que permet regular la velocitat de càrrega d'una manera automàtica, del pendent de les masses de la garba i del punt d'ús òptim.

Combinació intel ligent de tractor i remolc autocarregador integrat en els tractors

El sistema autocarregador Pöttinger integrat de tractors John Deere permet regular la velocitat de càrrega d'una manera automàtica, pendent de les masses de la garba i del punt d'ús òptim. La investigació permanent de la configuració de tot el procés de càrrega es fa, entre altres, mitjançant la nova barra de sensors ultrasons Isobus desenvolupada per Pöttinger, la mesura del moment de gir en el rotor de càrrega i la mesura del nivell d'ompliment del remolc .

El nou sistema permet regular la velocitat de càrrega d'una manera automàtica
El nou sistema permet regular la velocitat de càrrega d'una manera automàtica.

L'automatització està basada en els principis de Isobus, però és un desenvolupament conjunt de John Deere i Pöttinger. L'autocarregador Pöttinger comunica amb un tractor John Deere amb automatització implement integrat en el tractor. Només aquest sistema de tractors (John Deere 6030 Premium i 7030 Premium sèries) i autocarregadors Pöttinger (Jumbo o Torro), amb l'escàner de garbes desenvolupat per Pöttinger, facilita la regulació de velocitat de càrrega.

La regulació automàtica de velocitat del sistema entre tractor i autocarregador és completament nova. Particularment es va usar la plataforma Isobus, incloent els sensors d'ultrasons del Isobus. Aquesta plataforma Isobus es va ampliar per a incloure comunicació dels paràmetres de seguretat dels tractors i comandaments del autocarregador. L'automatització ofereix dues maneres:

- Mode ECO, per al consum de combustible econòmic: L'autocarregador s'acciona amb una ocupació ajustable, determinada de 70% - 90% individualment segons usuari. L'avantatge en la manera ECO és la cura de la màquina i del tractor, així com menys consum de combustible.

- Mode Max, per a una màxima velocitat i rendiment. Es condueix el autocarregador a una càrrega de 95%. La velocitat s'ajusta al valor corresponent del moment de gir de la presa de força i facilita una càrrega òptima de velocitat de càrrega.

Els avantatges per al client són vàries:

- Productivitat 10% més alta: potencial d'estalvi d'1.000 a l'any (amb 300 hores de treball a l'any) per la càrrega millorada (punt d'explotació òptim) així com prevenció de sobrecàrrega del sistema i temps de parada (la velocitat s'ajusta de manera prospectiva al volum de gavilla)

- Millora considerable del confort de conducció i descàrrega mitjançant l'ajust automàtic de la velocitat segons les condicions d'ús. A conductors novençans com a veterans, l'automatització de l'ús del sistema tractor/autocargador facilita l'ús de dia i sobretot de nit.

- Malgrat un ompliment mes homogeni, les màquines es protegeixen per evitar sobrecàrregues del sistema (per exemple punta de càrrega per embusos) i s'augmenta el seu temps de durada.

-Guany en seguretat per evitar embusos i parades innecessàries.

Instal lació d'afilacuchilla automàtic 'autocut' per a tots els remolcs autocarregadors Jumbo

El dispositiu 'autocut' permet un afilat adequat directament al remolc autocarregador.

El cicle d'afilat es pot ajustar d'acord amb el desgast que presentin les fulles des del comandament de control. Això redueix considerablement les despeses de manteniment i alhora garanteix la durabilitat de la qualitat de tall amb un menor consum d'energia, incrementant així el rendiment.

En treure les fulles, que fins ara es feia una vegada al dia, arriba al final. L'ús intensiu de 10 a 20 hores al dia redueix inevitablement el tall de la fulla. Això augmenta la demanda de potència i el consum de combustible fins a un 15% i en zones pedregoses fins a un 20%. Amb el nou sistema d'afilat es manté durant tot el dia, és senzill i automàtic.

El dispositiu 'autocut' va rebre la Medalla de Plata en la recent edició de Agritechnica
El dispositiu 'autocut' va rebre la Medalla de Plata en la recent edició de Agritechnica.

- El dispositiu d'afilat va muntat directament en el remolc.

- Esmolat totalment automàtic de totes les fulles.

- El cicle d'afilat complet es realitza en uns 4 minuts.

- Les fulles sempre estan esmolades per un tall exacte.

- Estalvi de potència d un 10%.

- Reducció important en les despeses de manteniment.

Entre els beneficis que aporta destaca:

- Qualitat de tall: el farratge es talla d'una forma precisa sense picar el producte.

- Estalvi de potència d'un 10%: Redueix el consum de combustible en aproximadament 3 litres a l'hora, el que suposa un estalvi anual de 1.200 euros en 400 hores de treball. A més, augmenta el rendiment i incrementa l'estalvi.

- Redueix les despeses de manteniment: afilat totalment automàtic de totes les fulles en cicles d'aproximadament 4 minuts, es redueix el temps de manteniment en aproximadament 45 minuts al dia i permet un estalvi d'uns 600 euros anuals en manteniment per a 400 hores d'ús.

- Estalvi total: en 400 hores d'ús a l'any del remolc autocarregador, més de 1.800 euros.

Empreses o entitats relacionades

Durán Maquinaria Agrícola, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Almendra y pistacho 30-10-2024Nebext - Expo AgritechTecnovid 2025AWA Show2beTecnovid 2025Fima Ganadera - 2025IRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis