Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Varias innovaciones, protagonistas en el stand de Stihl en Fima 2010
Pavelló 5, carrer C-D, estand 15/01

Diverses innovacions, protagonistes a l'estand de Stihl a Fima 2010

Redacció Interempreses26/01/2010
Stihl, representant de les marques Stihl i Viking ha estat punta de llança en els sectors forestal, agrícola i jardineria. La multinacional de caràcter familiar, aprofitarà Fima 2010 per donar a conèixer una àmplia gamma de productes entre la qual destaca un nou tallabarder, dues motoserres, una desbrossadora de motxilla, vareadores de ganxo i un atomitzador de motxilla. Com poden constatar els visitants a l'estand de la firma, en general són productes per a particulars exigents i professionals que busquen potència, fiabilitat i comoditat en el treball. A més, inclouen novetats, com el sistema d'arrencada elèctric en el cas de la desbrossadora que s'activa sense necessitat de treure's la màquina de l'esquena. En definitiva, més comoditat, menor necessitat de mà d'obra, més productivitat i major economia.

Talla amb acumulador Stihl HSA 65 i Stihl HSA 85

Pensats tant per a usuaris professionals com per a particulars exigents, combinen a la perfecció la tecnologia més avançada i les màximes potència i mobilitat. Són les primeres màquines del mercat espanyol amb acumulador liti-ió de 36 volts, compost per cèl·lules preseleccionades una a una per assegurar una alta tensió, capacitat i llarga vida útil. Aquestes màquines aconsegueixen un rendiment de tall de primera classe, gràcies a la seva alta potència, el seu elevat nivell de revolucions (fins a 3000 cicles / min) i la seva àmplia distància entre dents (30 mm).

Talla model Stihl HSA 85
Talla model Stihl HSA 85.

Motoserres Stihl MS 311 i Stihl MS 391

Aquestes noves motoserres són l'elecció perfecta per agricultors, paisatgistes i jardiners que busquen potència, fiabilitat i comoditat en el treball. Incorporen Motor 2-MIX amb escombrat de gasos per aire, assegurant la potència, una reducció del 20% en el consum de combustible i menys emissions contaminants. Detalls interessants són també el seu sistema antivibració, per a un treball segur sense fatigues, i el seu sistema de filtre amb separació prèvia, que allarga els intervals de manteniment.

Motoserres Stihl MS 311 i Stihl MS 391
Motoserres Stihl MS 311 i Stihl MS 391.

Desbrossadora de motxilla Stihl FR 480 C-F

Potent desbrossadora de motxilla amb un innovador sistema d'arrencada elèctric que s'activa sense necessitat de treure's la màquina de l'esquena. Molt adequada per al tall en pendents i terrenys de difícil accés, és ideal per a paisatgisme, eliminació de matolls, perfilat i treballs de desbrossament exigents. La seva òptima relació pes / potència (11,8 kg. / 2,2 / 3,0 kW / CV) i que el pes principal de la màquina es porti a l'esquena i l'usuari només hagi de manipular el fill, fan que es manegi sense esforços. Així mateix, el bastidor amb sistema antivibració i la configuració de la motxilla fan que el treball sigui més agradable i segur.

Potent desbrossadora de motxilla, model Stihl FR 480 CF
Potent desbrossadora de motxilla, model Stihl FR 480 CF.

Vareadores de ganxo Stihl SP 451 i Stihl SP 481

Els vareadores de ganxo SP 481 i SP 451 satisfan les necessitats que no queden cobertes amb la batuda tradicional i redueixen els costos: menor necessitat de mà d'obra, més productivitat i major economia.

El ganxo s'ha dissenyat amb una forma especial que permet una subjecció ferma i segur de la branca, evitant desplaçaments. Així mateix, les gomes són fàcilment substituïbles. Ambdós models incorporen una innovadora caixa reductora, formada per un sistema d'eixos de balanç contrarrotants, greixada de per vida i fabricada en magnesi, el que redueix les vibracions a l'usuari, augmenta la vida útil i les converteix en les més lleugeres de la seva gamma. Compleixen amb la Directiva europea 2002/44/CE sobre disposicions de seguretat i salut relatives al'exposició dels treballadors i als riscos derivats d'agents físics (vibracions), i permeten treballar al oliverer durant una jornada completa sense risc per a la seva salut.

Vareadores de ganxo SP 481 i SP 451
Vareadores de ganxo SP 481 i SP 451.

Atomitzador Stihl SR 450

El nou atomitzador de motxilla Stihl SR 450 pertany a una altra generació d'atomitzadors, amb el seu major rendiment, major abast, còmod'equipament i senzill maneig. Gràcies al seu motor 2-MIX amb escombrat de gasos, és altament respectuós amb el medi ambient i garanteix un gran poder d'atomitzat. A més, incorpora un còmode mecanisme que permet alternar l'aplicació de productes fitosanitaris granulats, líquids i pols, mitjançant un simple gir en l'orientació del dipòsit. És l'opció idònia per evitar el ull de gall, prevenir l'aparició de plagues i evitar el creixement de la mala herba.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

IRTA FruitcentreTecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025AWA Show2beNebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis