Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Representadas de Agriargo Ibérica se visten ‘de gala’ para Fima 2010
Marques com Landini, Laverda, Mc Cormick i Valplana remodelen equips presents al pavelló 7, carrer 11-20, estand AB

Representades de Agriargo Ibèrica es vesteixen 'de gala' per Fima 2010

Redacció Interempreses25/01/2010

25 gener 2010

Firmes especialitzades en maquinària agrícola com Landini, Laverda, Mc Cormick i Valplana mostren aquests dies la seva 'millor cara' a Fima 2010. De la mà de Agriargo Ibèrica , aquestes marques donaran a conèixer la remodelació que han realitzat en bona part de la seva maquinària. És el cas de Landini, que completa la renovació de la seva gamma de tractors, iniciada fa dos anys. O les millores implantades en les versions F, GE i XL de la sèrie fruiter de McCormick.
Landini ha finalitzat la renovació de la seva gamma de tractors que ara presenta a Fima
Landini ha finalitzat la renovació de la seva gamma de tractors que ara presenta a Fima.

Després d'un procés de dos anys, el fabricant Landini ha conclòs la renovació de la seva gamma de tractors. Superat el llançament del Powermondial i la línia Technofarm, així com el 'restyling' (remodelació) de Mistral i Alpine, Landini s'endinsa en el segment de potència mitjana-alta, amb les noves gammes Sèrie 7 i 5, més modernes i versàtils. La primera, substitueix les sèries Powermaster i Powermax que es tradueixen en la nova estètica del capó i la cabina. Aquesta gamma està formada per sis models de 141 a 225 CV a triar entre les tres versions techno (transmissió mecànica de les gammes), comfort i full tronic (transmissió electrònica amb una palanca de control situat a la consola dreta i en el recolzabraços, respectivament). La segona, s'incorpora a les famílies Powerfarm i PowerMondial per completar l'oferta de la marca al segment mitjà. Part del seu equipament és de nova concepció com els grups òptics davanters i posteriors, així com l'aspecte de la reixeta frontal. Noves són també les motoritzacions: 80 d'aspiració natural, 90 turbo, 100 i 110 amb turbo aftercooler. A més la nova sèrie 5 compta amb una novetat substancial: mòdul inversor hidràulic i Powershift de 3 etapes HML (High-Medium Low), amb un total de 36 +12 velocitats.

Nous motors turbo aftercooler en la gamma Rex de Landini

Landini també ha remodelat la gamma Rex, amb nova estètica i més prestacions. Concretament, en les versions F, GE i GT, que Agriargo Iberia s'exhibeix a Fima, s'ha millorat el confort, l'ergonomia i part de l'equipament. Els nous models es presenten amb una hidràulica innovadora i noves motoritzacions, gràcies a la introducció de motors turbo aftercooler, de major rendiment i contingut tecnològic. A causa de la perfecta barreja aire-combustible, aquests motors afavoreixen la combustió i el rendiment, presenten una major potència i reduïts costos de servei. Així mateix, la reducció del radi de gir augmenta la productivitat de la gamma. A la cabina, la reubicació dels comandaments dóna pas a un lloc de conducció més còmod'i espaiós.

Els nous motors turbo aftercooler de la gamma Rex, de Landini, ofereixen una perfecta barreja aire-combustible. Així, afavoreixen la combustió i el rendiment, presenten una major potència i reduïts costos de servei
En Fima, Laverda ensenya la sèrie de recol M Special Power amb sistema free flow
En Fima, Laverda ensenya la sèrie de recol M Special Power amb sistema free flow.

Recol Laverda amb plataforma de tall Free Flow

Entre les novetats tècniques de Laverda per Fima 2010 ressalta la recol M 304 Special Power Levelling System 4WD, amb plataforma de tall free flow. La sèrie M Special Power gaudeix de la tecnologia free flow dotada de: cargol sens fi de gran diàmetre amb hèlix sobredimensionada que incrementa en un 15% la capacitat de transport del producte i alimenta millor a tots els productes; bastidor de perfil obert amb més visibilitat i un disseny que simplifica les operacions de connexió i desenganxament de la plataforma de tall, molinet amb accionament hidrostàtic entre d'altres dispositius que dóna lloc a una transmissió simplificada, major equilibri de les masses i necessitat de manteniment pràcticament nul, entre altres avantatges. La sèrie M Special Power comparteix aportacions tecnològiques comunes amb les gammes LCS, REV i AL. Per exemple, les transmissions per al grup hidrostàtic són més fiables i resistents. A més, el sistema hidràulic també s'ha actualitzat amb una nova bomba de servei al costat de la hidrostàtica de l'avanç. Així, s'obté una transmissió directa que aconsegueix el màxim rendiment sense fuites d'energia. Una altra innovació addicional és la intervenció en la gestió de la fiabilitat operativa, controlada mitjançant l'ordinador de bord Agritronic Plus de 2 ª generació. La interfície ofereix una clara visualització de les múltiples prestacions i dels paràmetres de rendiment de la màquina.

McCormick apunta, de ple, a la gamma mitjana

En aquesta ocasió, McCormick ha centrat els seus esforços en recerca en el segment 'estrella' de la marca: potència mitjana i mitjana-alta. El saló Fima presenta el següent pas evolutiu de les sèries MTX, MC4 i T-MAX. En funció del vehicle, la gamma MTX disposa de nou motor BetaPower Tier 3 de 141 CV per al model MTX 150. Al mateix temps, el model MTX 135 està equipat amb el nou motor de 133 CV. Pel que fa a la línia MC4, aquesta ha experimentat un notable 'restyling' estètic-funcional: des de la nova cabina de quatre muntants a la col·locació de tauler d'instruments digital a la pròpia cabina o el nou disseny dels parafangs. Pel que fa als quatre models de la línia T-MAX, aquests estan disponibles amb potències de 74 a 102 CV. Dues d'aquestes versions, la 100 i la 110, s'equipen amb motors turbo aftercooler. Igualment, la marca inicia una nova etapa per als seus tractors especialitzats, amb l'actualització de la sèrie Fruitera, més preparada per a operadors i productors. McCormick ha implantat un conjunt de millores en matèria de confort, prestacions i estètica per a les versions F, GE i XL. A la nova estètica del sostre i el capó s'afegeix la reubicació dels comandaments a la cabina i la millora de la pressurització, que redueix el nivell de soroll i l'entrada de pols al tractor. Les motoritzacions de nova introducció, disposen de motors turbo aftercooler.

McCormick, també en FIMA, amb equips del seu segment estrella: potència mitjana i mitjana-alta
McCormick, també en FIMA, amb equips del seu segment estrella: potència mitjana i mitjana-alta.

Valdapana culmina la seva oferta en el rang de tractors amb potències entre 70 i 100 CV

Valdapana, també distribuïda per Agriargo Ibèrica, tria Fima com a aparador del llançament dels seus nous equips per a l'any en curs. En el marc del certamen, Valdapana completa la seva oferta de tractors en el rang de potència entre els 70 i els 100 CV amb la línia 9600. Vehicles disponibles en diverses versions-articulada o rígida, monodireccional o reversible-, encara que tots ells amb alguna cosa en comú: un aspecte agressiu en sintonia amb la potència del motor que els impulsa. Com a mostra del seu caràcter versàtil, aquesta sèrie de tractors disposa de tecnologia VP Lògia. Consisteix en un sistema d'telematetria monodireccional, a instal lar fàcilment en el vehicle, i que permet la seva diagnosi a distància, per part del servei tècnic de Valpadana. Com a colofó, la marca ha renovat també la sèrie 6000 (6400-6600), aprofitant la introducció de les motoritzacions Euro3. La línia 6600 adopta el sistema de direcció i present a la 6400, amb el que aconsegueix un angle de gir de 50 graus gràcies a la integració del cilindre de direcció en la transmissió.

Empreses o entitats relacionades

Agriargo Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

IRTA FruitcentreTecnovid 2025Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025AWA Show2beNebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis