Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La última generación de ejes para maquinaria agrícola copan Fima, gracias a ADR
La marca italiana revoluciona el concepte d'eix i totes les seves implicacions

L'última generació d'eixos per a maquinària agrícola copen Fima, gràcies a ADR

Redacció Interempreses25/01/2010

25 gener 2010

Dos anys d'estudi, comparacions, experimentacions, simulacions per ordinador, proves sobre els materials, mètodes originals de producció i milions d'euros d'inversions. Tot això, juntament amb les intuïcions dels tècnics de ADR , són els instruments que han contribuït al naixement d'una generació nova d'eixos per a màquines agrícoles: els Black Bull. Fima és l'oportunitat d'observar de prop, a més de la nova sèrie d'eixos direccionals de dues maneres.

Black Bull, els nous eixos d'ADR

Amb els nous eixos s'ha intentat revolucionar el concepte d'eix i totes les seves implicacions: pes, velocitat, càrrega, seguretat, durada. Des ADR es buscava un resultat per a satisfer de manera completa esperances i comandes dels seus usuaris, millorant la gestió de les màquines i del transport agrícola des de diferents punts de vista.

La solució i el punt de sortida conflueixen en la lleugeresa. Això no vol dir inconsistència. Es buscava un eix d'avantguarda per utilitzar les suspensions hidràuliques també en el transport agrícola. En fase de projecte, els tècnics van comprendre que alleujar el cos de l'eix sense comprometre la resistència era la clau per assolir altres importants objectius. Per assolir una reducció de pes evident i obtenir els avantatges millors, es va projectar novament l'estructura de l'eix, substituint la palanquilla tradicional amb un perfil tubular, realitzat amb materials nous d'alta resistència estudiats en col·laboració amb les acereries europees d'avantguarda. Una sinergia que ha contribuït al naixement dels eixos modelats en acer especial.

Nou eix Black Bull d'ADR
Nou eix Black Bull d'ADR.

El cos de l'eix és un perfil buit soldat, realitzat amb material d'alt límit elàstic, per obtenir la màxima resistència optimitzant el pes. Es van projectar nous mòduls per al treball del tubular i dels eixos amb toleràncies molt reduïdes optimitzades en fase d'experimentació per a obtenir una coaxialitat perfecta de tots els components del cos de l'eix, amb successiu desgast reduït dels pneumàtics i una frenada excel lent.

A la reducció del pes, a les proves sobre els materials i les soldadures, i als treballs innovadors, s'uneixen grans prestacions: velocitat d'ús des de 20 a 100 km / hi velocitats superiors, un augment de la capacitat i per tant temps de treball més reduïts i consum menor de carburant, marges de seguretat més elevats; duració major de tots els components, intervencions de manteniment reduïdes; una frenada més eficaç, un sistema de micro ajust dels rodaments, etc.

L'elaboració especial de la mangueta, a més d'assegurar una tolerància d'axialitat molt precisa entre les seves parts, permet un acabat precís de la zona de suport dels rodaments amb una rugositat molt més baixa que la dels mètodes tradicionals i una densitat major del material de la zona d'acoblament mangueta-rodament.

Eixos direccionals de dues maneres

L'eix de direccional de dues maneres ADR és una revolució en la gamma de productes 'customer oriented' per a màquines agrícoles i d'obra. Ofereix màxima flexibilitat d'aplicació, ja que es tracta d'un únic tipus d'eix, apte per ser utilitzat com a eix direccional forçat i com a eix autodireccional. El fabricant del remolc pot decidir el tipus d'ús en qualsevol moment de la construcció: no es necessita cap modificació de l'estructura i no hi ha components a segellar; és suficient seleccionar l'equip hidràulic corresponent.

Les solucions tècniques innovadores aplicades tant a la part estructural com a la part hidràulica reuneixen en un únic producte compacte i funcional tots els aspectes positius que han caracteritzat la tecnologia d'ADR al llarg dels anys.

Un component clau és un cilindre hidràulic integrat que funciona també com a barra de connexió de la direcció. Això dóna màxima llibertat al fabricant del vehicle a triar les rodes i els dispositius de fixació a les suspensions, ja que el cilindre integrat, molt compacte, ocupa només la part central de l'eix.

Els eixos d'ADR ofereixen màxima flexibilitat d'aplicació
Els eixos d'ADR ofereixen màxima flexibilitat d'aplicació.

Empreses o entitats relacionades

ADR Geplasmetal, S.A.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Almendra y pistacho 30-10-2024Nebext - Expo AgritechTecnovid 2025AWA Show2beTecnovid 2025Fima Ganadera - 2025IRTA Fruitcentre

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis