Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vogel & Noot despliega su ‘artillería pesada’ en máquinas para suelo y forraje en Fima 2010
L'empresa dóna a conèixer les seves novetats en marca pròpia i altres representades en el seu estand

Vogel & noot desplega la seva 'artilleria pesada' en màquines per a sòl i farratge en Fima 2010

Redacció Interempreses22/01/2010

22 gener 2010

La companyia austríaca Vogel & noot desembarca a Fima 2010 amb tota la seva 'artilleria pesada' en equips per a treball de sòl i farratge. En suma, l'empresa dóna a conèixer la nova maquinària agrícola, de les seves marques pròpies i també les d'algunes de les seves firmes representades, com els fabricants Strautman i Quivogne, que llançarà al mercat aquesta temporada.
La gamma de polvoritzadors constitueix la incorporació més recent al catàleg de Vogel & noot
La gamma de polvoritzadors constitueix la incorporació més recent al catàleg de Vogel & noot.

Fima 2010 és l'aparador de les últimes innovacions en maquinària agrícola de Vogel & noot. A l'abast del visitant, hi ha els últims equips de la divisió de polvorització, l'existència en l'empresa es remunta a dos anys enrere. En aquell moment, i sota el nom comercial de MasterSpray, Vogel & noot va llançar una línia de polvoritzadors d'arrossegament que complien les normes ambientals pertinents. Ara, Fima 2010 es fa ressò de la presentació del MasterSpray EN 460, amb capacitat de tanc de 4.600 litres reals. A més, Vogel & noot també exhibeix la nova sembradora Terradrill, que desenvolupa dues funcions al mateix temps en una sola operació, així com el remolc mesclador autopropulsat abocaments-Mix Doble SF, de Strautman, i la gamma de grades de discs Mono V, de la francesa Quivogne.

En Fima 2010 es presenta el MasterSpray EN 460, la nova sembradora Terradrill, amb dues funcions al mateix temps, el remolc mesclador autopropulsat abocaments-Mix Doble SF, de Strautman, i la gamma de grades de discs Mono V de Quivogne

MasterSpray EN 460, un polvoritzador amb capacitat de tanc de 4.600 litres reals

Del nou polvoritzador d'arrossegament MasterSpray EN 460 cal citar algunes de les seves principals característiques tècniques. Com la capacitat de tanc de 4.600 litres reals, la bomba de pistó i el diafragma 6 cilindres MA 320 (290 litres / min.), 0-20 bar. Es comercialitza amb sistema Dosicontrol E-5, totalment electrònic proveït de control de posició i sensor de velocitat, així com rentat d'ajust d'altura hidràulica a l'interior dels tancs per a una quantitat aproximada d'aigua d'ajust de 460 litres. El MasterSpray A 460 està disponible amb el següent equipament: pista contínua regulable de 1650 mm a 2000, pneumàtics 16.9-38 (model AS), parafangs, parets anti-roll en el tanc dispositiu d'ompliment amb vàlvula de pressurització de l'injector, enjague de llaunes, sistema de rentat exterior amb rotllo de mànega i rentamans, per citar alguns.

La sembradora Terradrill prepara el llit de sembra i diposita les llavors a la vegada
La sembradora Terradrill prepara el llit de sembra i diposita les llavors a la vegada.

Terradrill, una sembradora '2 a 1 '

Per tal d'obtenir un màxim rendiment, la sembradora Terradrill, de Vogel & noot, representa una bona alternativa. Aquesta màquina porta a terme una doble funció per operació de treball: prepara el llit de sembra i diposita les llavors de forma simultània. Apta per a finques de dimensions petites i mitjanes, la Terradrill està disponible amb amplades de treball de 3 i 4 metres, en versió rígida. Com a equip d'acoblament, és una màquina summament àgil. El seu funcionament és el següent: les llavors es preparen amb un joc de discos per a llit de palla (diàmetre de disc de 460 mm, dentat). Els elements de sembra es posicionen directament al costat d'aquests discos per llit de palla, mentre que els discos contigus cobreixen les llavors de terra. Com a colofó, el cilindre de seguiment (corró Terrapak o corró amb anell cònic de goma) estreny les llavors de forma intensa. Aquesta construcció redueix el pes i manté l'equip molt compacte. Així s'aprofiten els avantatges d'aquesta màquina '2 a 1 ', i per arrossegadors més petits.

La Terradrill porta a terme una doble funció per operació de treball: prepara el llit de sembra i diposita les llavors de forma simultània

Remolc mesclador abocaments-Mix Doble SF, amb motor John Deere

Del fabricant Strautmann, Vogel & noot exposa a Fima el remolc mesclador autopropulsat abocaments-Mix Doble SF. Sens dubte, el punt fort d'aquest equip és la potència del motor, marca John Deere, amb una potència nominal de 138 kW (186 CV) i consum reduït de dièsel. Normalment, aquest remolc mesclador opera amb tracció a les rodes del darrere o, de forma opcional, en totes les del vehicle.

Un ordinador controla el abocaments-Mix Doble SF. Les màquines es programen a la fàbrica, segons normes i valors. Aquests últims s'ajusten individualment per un tècnic, amb el propòsit d'obtenir les corresponents condicions de funcionament. En concret, aquesta gamma d'equips compten amb un sistema de diagnòstic d'error per descobrir, ràpidament, qualsevol error o incidència a través d'un PC al qual estan connectats. El manteniment es pot dur a terme a distància, via mòdem.

El remolc mesclador abocaments-Mix Doble SF treballa amb una potència nominal de 138 kW (186 CV)
El remolc mesclador abocaments-Mix Doble SF treballa amb una potència nominal de 138 kW (186 CV).

Actualment, l'ús de remolcs mescladors és bàsic a l'hora de subministrar aliment per a remugants. La barreja dels components dels farratges en una TMR (barreja de racionament) significa que els animals ja no són selectius, de manera que prendran una mostra composta de la quantitat de farratge amb cada mos. D'aquesta manera, es garanteix una òptima alimentació a bestiar d'alta producció, i així es contribueix a un increment en la producció de llet i un menor nombre de malalties metabòliques. A més, es pot actualitzar la base de farratges a través de productes industrials d'alta qualitat i derivats. Els nous mescladors Strautman té en compte aquests avantatges fisiològiques i influeixen a l'hora de reduir costos laborals.

Grada de discos amb obertura simultània des de la cabina del tractor

De la col·laboració conjunta entre Vogel & noot i la francesa Quivogne neix la grada Mono en V, de plegat horitzontal de 32 discos de 660 mm de diàmetre a una separació de 230 mm amb 10 rodaments (6 +4). La grada, dissenyada per a una amplada de treball de 3,60 m, es munta sobre un únic xassís central de 160 x 120 x 8 és un pas endavant en matèria de comoditat per a l'operador. De fet, s'obre de forma simultània des de la cabina del tractor. El reglatge de l'obertura es fa per accionament hidràulic, també simultani.

La grada Mono en V, fruit del treball conjunt entre Vogel & noot i Quivogne
La grada Mono en V, fruit del treball conjunt entre Vogel & noot i Quivogne.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis