Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Tres nuevas gamas de la holandesa Lely, protagonistas del stand de Comeca en Fima 2010
Es presentaran nous rasclets fileradors, henificadora i noves segadores

Tres noves gammes de l'holandesa Lely, protagonistes de l'estand de Comec a Fima 2010

Redacció Interempreses21/01/2010
Hibiscus, Lotus i Splendimo seran tres noms que no passaran desapercebuts en Fima. Els tres fan referència a les noves gammes del fabricant holandès Lely, que l'empresa representant de la firma a Espanya, Comec, presentarà durant el certamen de Saragossa. Els rastells fileradors Hibiscus, els nous rastells henificadora Lotus i les noves segadores Splendimo, representen una cita obligada al visitant de Fima a l'estand d'encetar el tema.

Rastells fileradors d'un i dos rotors Hibiscus

Comercial de Mecanització Agrícola, SA presentarà a la propera edició de Fima dels nous rastells fileradors d'un i dos rotors Hibiscus del fabricant holandès Lely.

En total són 12 models diferents que cobreixen perfectament les necessitats dels professionals de l'agricultura des del petit agricultor fins a les grans empreses de serveis.

La qualitat del fileres comença per la manera de dipositar el farratge a la filera. Aquí juguen un paper importantíssim les dents del rastell fileres. Els rastells Lely Hibiscus van equipats amb la dent Ro-tine, caracteritzats per ser més llargs flexibles i per tenir la punta de la dent desplaçada cap enrere pel que fa al braç porta dents. Aquest conjunt de característiques fan que les dents Lely Ro-tine proporcionin un resultat òptim, sense contaminar el farratge fins i tot en les condicions més difícils, ja que l'angle de 90 º respecte al terra que proporciona la seva forma colzada fa que el farratge sigui empès la filera i no arrossegat.

Nous rasclets fileradors Hibiscus del fabricant Lely
Nous rasclets fileradors Hibiscus del fabricant Lely.

Sens dubte el cor de qualsevol rastell filera és el rotor que acciona els braços portadientes del rastell. Lely ha englobat les tres principals funcions del rotor-gir, direcció i suport-en tres tipus de rotors, cadascun amb els seus beneficis propis:

  • Classic: és un rotor compacte, simple i sense necessitat de manteniment. En ell els braços portadientes fixos van suportats per coixinets de boles l'excèntrica és també fixa i la lubricació és per oli.
  • Màster: la majoria dels rastells munten aquest rotor modular de 11 o 13 braços desmuntables. L'excèntrica és ajustable i la lubricació es realitza per mitjà de greix específica de llarga durada.
  • Profi: Amb els seus 4,70 metres de diàmetre, el model Profi de 15 braços és el rotor més gran del mercat. Igual que en els dos rotors anteriors els braços estan fabricats en acer endurit amb crom, que és un 50% més resistent que l'acer clàssic utilitzat normalment en els rotors d'aquest tipus de rasclets.

Nova gamma deastrillos henificadora Lotus

Un altre dels protagonistes de l'estand de Comec serà la nova línia de rasclets henificadora Lotus del fabricant holandès Lely.

Amb un total de 17 models, la gamma de rastells henificadora Lely Lotus és una de les més completes del mercat. En versions suspeses o arrossegades, s'adapten perfectament a les necessitats dels professionals de l'agricultura des del petit agricultor fins a les grans empreses de serveis.

Un bon fenificar s'aconsegueix voltejant el farratge d'una manera efectiva i escampat de forma uniforme. La clau per aconseguir això és la dent colzat dels rastells Lotus. La seva forma colzada, l'angle i la velocitat del gir de les rotors i la diferència de longitud entre la dent superior, més curt, i l'inferior imprimeixen al farratge una velocitat d'escampat important assegurant a més que el farratge que estava a dalt (més sec) recorri menys distància i quedi dipositat més baix que l'humit que en ser més pesat recorre una major distància. A més en recórrer el farratge una major distància en l'aire l'efecte de rotació el mateix és més gran.

 Nova línia de rasclets henificadora Lotus

Nova línia de rasclets henificadora Lotus.

Un altre element comú en tots els rastells Lotus és la transmissió per juntes cardanes dobles. Els punts pivotants es troben integrats a l'interior de les caixes de transmissió i els punts de greixatge són fàcilment accessibles des de l'exterior.

Totes les característiques anteriorment ressenyades, són comuns en tota la gamma de rasclets Lotus.

Segadores rotatives de discos i condicionadors Splendimo

La signatura també donarà a conèixer les noves segadores Splendimo del fabricant holandès Lely.

En total són 22 models diferents distribuïts en 5 gammes diferents:

  • Splendimo Classic: segadores rotatives suspeses de transmissió lateral i amplades de treball des dels 1,65 als 3,20 metres.
  • Splendimo M: segadores rotatives suspeses amb tecnologia pendular i transmissió directa Topdrive a la barra de tall. Amplades de treball des 2,40-8,85 m en les versions combinades.
  • Splendimo MC: segadores acondicionadores suspeses amb sistema pendular, transmissió Topdrive i pressió sobre el sòl ajustable. Condicionador "Impeller" de dits de niló i amplades de treball des 2,40-8,85 m en les versions combinades.
  • Splendimo F / FC: segadores frontals amb condicionador 'impeller' (FC) o sense (F). Suspensió remolcada amb construcció en paral i transmissió directa Topdrive a la barra de tall. Amplades de treball 2,40, 2,80 i 3,20 metres.
  • Splendimo PC: segadores acondicionadores arrossegades. Suspensió remolcada amb construcció en paral, condicionador 'Impeller' i transmissió directa Topdrive a la barra de tall. Amplades de treball 2,80 o 3,20 metres.
La nova gamma Splendimo
La nova gamma Splendimo.

La característica comuna més important de tota la gamma de segadores Lely Splendimo és l'enginyosa barra de tall modular patentada per Lely. Aquesta barra està formada per unitats de tall (una per cada disc) unides per espaiadors i accionades directament per un eix hexagonal flexible. Aquest concepte implica una potència d'accionament entre un 10 i un 20% menor en comparació amb les barres de tall accionades per pinyons ja que es minimitzen les pèrdues per fricció de les parts mòbils. A més es redueixen els costos de manteniment i reparacions ja que cada mòdul de tall és estanc i va greixatge de per vida. Per un altre en cas de trencament mecànica en les barres de tall convencionals aquesta ruptura pot transmetre als altres elements mecànics, mentre que a la barra de tall Lely n'hi hauria prou amb reemplaçar el mòdul danyat. Tant els mòduls de tall com els espaiadors estan fabricats en ferro fos. A més aquestes peces van unides per un eix interior d'acer endurit.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealIII Congreso Gestión Sostenible del SueloEl futuro del cerealSant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis