Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Biomass 200, de Serrat Trituradoras, lleva el compromiso ambiental de la marca a Fima 2010
El model Biomass 200 estarà present al seu estand

Biomass 200, de Serrat Trituradores, porta el compromís ambiental de la marca a Fima 2010

Redacció Interempreses15/01/2010

15 gener 2010

Serrat Trituradores emetrà la seva nova màquina per tractar biomassa a Fima 2010. El model Biomass 200 permet aprofitar les restes de poda que converteix en petits trossos de fusta, inferiors a la mida d'una llentia, que s'utilitzen de la mateixa manera i amb les mateixes calderes que ara cremen pellets o similars.
Amb el model Biomass 200, Serrat Trituradores aprofita restes de poda considerats residus
Amb el model Biomass 200, Serrat Trituradores aprofita restes de poda considerats residus.

La presentació del model Biomass 200, de Serrat Trituradores, al certamen Fima 2010 mostra el compromís mediambiental de l'empresa després d'anys d'investigació. En aquells moments, els esforços de la companyia es centraven en solucionar, d'una manera rendible, pràctica i viable la recollida de biomassa procedent de les podes i també la que era fruit d'aprofitaments fustaners en camps o paratges forestals. Amb la posada en marxa d'aquesta maquinària, Serrat Trituradores es va proposar iniciar un cicle d'aprofitaments, reduir la dependència dels combustibles d'origen mineral i valoritzar un producte considerat residu. I, en conseqüència, rendibilitzar temps i inversió de propietaris de biomassa, en obtenir un combustible que ells mateixos produeixen i poden consumir.

Triturat i transport de la fusta en una sola operació

El secret del nou model Biomass 200 resideix a aconseguir, de forma directa i en una sola operació, el triturat i condicionament de transport de la fusta que hi ha sobre el terra del camp. D'aquesta manera, s'aconsegueix una granulometria semblant a la del pellet per competir en qualitats amb aquest, però a un cost inferior. Un producte més ecològic ja que la biomassa resultant no se sotmet a cap procés industrial. De fet, Biomass 200 ha rebut una bona acollida en diversos mercats europeus sensibles a l'ocupació de biomassa i que utilitzen sistemes a base de pellets o similars.
Després de cinc anys d'investigació i prop de 50 unitats de màquines d'aquesta tipologia comercialitzades amb els testimonis d'equips tècnics i clients, Serrat Trituradores ha dissenyat i fabricat una gamma de màquines adaptables a tractors agrícoles d'ús comú, de mitjana i baixa potència.

Biomass 200 no recull terra ni pedres, només fusta a tractar

Bàsicament, aquesta gamma de màquines recullen la fusta i restes de podes del sòl, sense impureses. Després, trituren el material amb una qualitat òptima perquè amb aquesta fusta s'alimentin, de manera directa, calderes de biomassa o línies de fabricació de pellets. La Biomass 200 s'emmagatzema en un contenidor o càrrega en un remolc, a través d'un sistema pneumàtic, totes les restes agraris de podes en un sol procés. D'aquesta manera, es subministra combustible a calderes per a ús domèstic, ramaderia o petites indústries no allunyades de la zona de producció.

Biomass 200 recull la fusta i restes de podes del sòl, sense impureses. Després, tritura el material amb una qualitat òptima per alimentar calderes de biomassa o línies de fabricació de pellets
Biomass 200 només recull fusta, garantint així un aprofitament màxim
Biomass 200 només recull fusta, garantint així un aprofitament màxim.

La Biomass 200 consta de diverses parts mecàniques. Per exemple, un doble alimentador sistema Bralack accionat per un motor hidràulic d'alt parell. Aquest mecanisme aporta una entrada de fusta uniforme i sense embussos als elements de mòlta. Gràcies al disseny únic de les seves ungles no recull terra ni pedres del sòl de manera que el material introduït a la màquina és fusta neta. A més, els propietaris del alimentador s'han desenvolupat mitjançant sistemes de càlcul d'esforços per elements finits per aconseguir una durada i fiabilitat absolutes. Així mateix, el rotor de trituració tipus Rhenduel té sistema de tall exacte, amb fulles i contra fulles emmerletades. Aquest rotor tritura amb la finor suficient perquè la fusta es transport per aire. Finalment, un conducte flexible entre la màquina i el dipòsit receptor o remolc de recollida assegura la inexistència de pols o pèrdues de material permetent fer un treball impecable.

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis