Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Serrat Trituradoras presenta en Sant Miquel su nuevo sistema ‘Floting’
Dos anys d'intens treball han permès a l'empresa Osca treure al mercat un sistema totalment innovador

Serrat Trituradores presenta a Sant Miquel del nou sistema 'Floting'

Redacció Interempreses09/09/2009

9 setembre 2009

El 'Floting' és un nou sistema de posicionament i control adaptable, en aquest cas a un interárboles, però que podria ser útil en qualsevol altre accessori muntat sobre una màquina, per exemple, raspalls d'escombrar podes, barres de fumigació, etc. i sempre que en aquest accessori es tingui la necessitat de controlar tant la distància com la pressió sobre el sòl. En l'exemple aquí exposat per Serrat Trituradores l'estudiem controlant un plat interárboles muntat en una trituradora.
Un braç principal de gran longitud registra a la part posterior de la màquina amb sistemes esfèrics a ròtula amb llibertat total de moviments. El braç és guiat en paral amb ròtules, regulables en longitud des del centre del braç, per així poder aconseguir el posicionament adequat ia més mantenir quan es produeix l'elevació i la baixada del implement.
Logo del nou sistema 'Floting'
Logo del nou sistema 'Floting'.

El sistema està controlat per un ressort mecànic regulable en pressió per al perfecte control de la força exercida sobre el terra, i perquè s'elevi recolzant-se en el disc inferior o patins amb molt poc esforç, menys de 5 quilos.

El sistema 'Floting' en un plat interárboles muntat en una trituradora
El sistema 'Floting' en un plat interárboles muntat en una trituradora.

Sistema pensat per a un treball eficient

Amb el sistema 'Floting' es redueixen els esforços a què se sotmet al braç principal en girs, desnivells del terreny i quan palpem un arbre. Si el plat detecta qualsevol obstacle comença a retirar-se i en aquest mateix moment també varia la seva posició en longitud i s'eleva amb més facilitat i d'una forma més ràpida, augmentant així l'efectivitat davant els imprevistos i impediments que ens trobem en el camp. La variació d'alçada és de 0 a 400 mm, podent salvar així qualsevol obstacle existent al carrer.

El seu posicionament té totes les possibilitats gràcies a la combinació de regulació existent en creu entre totes les articulacions:

· Paral · lelograms al braç central.

· Angulació a la mota.

· Angle d'atac.

· Altura de treball.

· Control de pressió a terra.

· Control de retrocés del plat.

El retrocés a l'arbre es realitza mitjançant un amortidor de gas que evita que els retrocessos contra l'arbre siguin bruscos
Amb aquest sistema es redueix l'esforç a què se sotmet al braç principal en girs, desnivells del terreny i quan es palpa un arbre...
Amb aquest sistema es redueix l'esforç a què se sotmet al braç principal en girs, desnivells del terreny i quan es palpa un arbre.

És molt important destacar que el retrocés a l'arbre, es realitza mitjançant un amortidor de gas, que evita que els retrocessos contra l'arbre siguin bruscos, i que d'altra banda, els esforços suportats per totes les articulacions i mecanismes de la màquina siguin mínims , aconseguint així una gran fiabilitat mecànica i una llarga durada, aspecte molt important, ja que els sistemes existents en el mercat tenen grans problemes de fiabilitat.

El plat de 800 m / m. disposa d'un protector exterior de cautxú i muntat sobre rodaments perquè el gir i control sigui sempre suau i sense enganxades.

El plat disposa d'un protector exterior de cautxú i muntat sobre rodaments
El plat disposa d'un protector exterior de cautxú i muntat sobre rodaments.

El braç es pot plegar en vertical per al transport, reduint les dimensions i apropant el pes al tractor i augmenti la seguretat.

Les fulles ventiladoras exerceixen una gran força de depressió a terra, absorbint l'herba i facilitant la seva cort. A més el plat inferior amb rodaments segellats serveix per evitar que els elements de tall toquin a terra i hi hagi un control de profunditat mínim.

La central hidràulica del sistema és independent, de 60 CV de potència, accionada des del multiplicador en el seu eix de sortida disposa d'un refrigerador amb electroventilador automàtic incorporat i avisador acústic, vàlvula arrencada / parada, placa per a control de pressió, manòmetre de control a la vista de l'operador i un dipòsit de 120 litres.

Les fulles ventiladoras exerceixen una gran força de depressió a terra, absorbint l'herba i facilitant la seva cort
Les fulles ventiladoras exerceixen una gran força de depressió a terra, absorbint l'herba i facilitant la seva cort.
Un sorteig sense precedents a Fira de Sant Miquel

Serrat Trituradores va a realitzar un sorteig d'una trituradora agrícola, model Trigon Evolution T-1800, durant la 55 º edició de la Fira de Sant Miquel. Aquest sorteig anirà destinat a totes les persones visitants de la fira, que després d'emplenar degudament una papereta lliurada a l'entrada de la fira, o bé, en el propi estand de Serrat Trituradores, podrà dipositar posteriorment en una de les urnes, situades per a tal fi a l'estand de Serrat. Per poder accedir al premi, el guanyador s'haurà d'acreditar com a agricultor en actiu. El sorteig tindrà lloc, en el propi estand de Serrat Trituradores, el dimarts 29 de setembre a les 17 hores. En cas que la persona agraciada no estigui present en aquell moment, la direcció de Serrat es posarà en contacte amb ella per fer-li lliurament de la màquina en la seva pròpia finca.

Aquest esdeveniment, és conseqüència d'un agraïment especial, que Serrat Trituradores vol demostrar a totes i cadascuna de les persones, clients o no, que dia a dia aposten per aquesta firma d'Osca. Per Serrat Trituradores, explica un responsable de l'empresa, "és fonamental poder arribar a tots els actuals i futurs clients d'una forma directa, per poder transmetre'ls, una altra forma diferent de mantenir relacions comercials, més personal, consellera i molt més tècnica a la vegada, gràcies a la seva constant investigació en el món del triturat ".

Trituradora agrícola Trigon Evolution T-1800, sortejada per Serrat Trituradores a Fira de Sant Miquel
Trituradora agrícola Trigon Evolution T-1800, sortejada per Serrat Trituradores a Fira de Sant Miquel.
Papereta que lliurarà Serrat Trituradores per participar en el sorteig
Papereta que lliurarà Serrat Trituradores per participar en el sorteig.

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis