Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Asturforesta sirve de escaparate para la amplia gama de productos de Ventura Máquinas Forestales
Estelladora, tractors forestals, braços desbrossadores i processadors de llenya destaquen en l'oferta de l'empresa gironina

Asturforesta serveix d'aparador per a l'àmplia gamma de productes de Ventura Màquines Forestals

Redacció Interempreses27/08/2009

27 agost 2009

Encara que ja faci més de tres mesos que els boscos de la Muntanya Armayán de Tineo, en ple cor asturià, acollissin la fira de Asturforesta, segueix arribant el llegat del que s'hi exposa. Ventura Màquines forestals desplegar una àmplia exposició per donar a conèixer les qualitats i virtuts de les seves últimes innovacions dirigides a la indústria forestal.

Ventura Màquines Forestals ha assolit una elevada especialització gràcies a la seva experiència en la fabricació i importació de maquinària agrícola i forestal, posant a disposició dels professionals una extensa gamma d'equips d'alta fiabilitat i durabilitat. Durant l'última edició de Asturforesta algunes de les innovadores màquines es van mostrar funcionant en condicions reals de treball demostrant les seves grans qualitats.

Estelladora i tractors forestals

La línia d'estelladora de fusta Mux-Max, distribuïda per Ventura, posa a disposició de la indústria forestal una línia d'equips d'alt nivell tecnològic. Amb produccions des de 50 fins a 300 metres cúbics per hora, i diàmetres de tronc des de 38 fins a 75 centímetres.

D'altra banda, Ventura va triomfar amb el llançament al nostre país de la gamma tractors forestals hidrostàtics FTX, proporcionant una solució eficaç als treballs relacionats amb el manteniment forestal.

Línia d'estelladora de fusta Mux-Max
Línia d'estelladora de fusta Mux-Max.

Braços desbrossadores i processadores de llenya

Ventura fa més de 15 anys que distribueix per a Espanya i Portugal els equips Bomford dissenyats per al control de la vegetació dins dels sectors agrícola, d'obra pública i de jardineria, dissenyats per a un correcte manteniment de camins, carreteres i municipis. Els equips Bomford presenten una alta resistència i rendiment, gran qualitat i durabilitat.

Ventura Màquines Forestals aprofitar també aquesta edició de Asturforesta per presentar la nova processadora de llenya Evolution 100, el primer sistema dissenyat i desenvolupat pel tall de la fusta torta. Aquest equip que es compon de diversos mòduls per adequar-se millor a les necessitats de cada cas, té una mitjana de capacitat de producció de 5.000 quilos de llenya tallada i trossejada per hora.

Processadora de llenya Evolution 100, amb capacitat de tallar i trossejar més de 5 tones de llenya per hora
Processadora de llenya Evolution 100, amb capacitat de tallar i trossejar més de 5 tones de llenya per hora.

Empreses o entitats relacionades

Ventura Máquinas Forestales, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealNebext - Expo AgritechAWA Show2beEl futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis