Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deutz-Fahr comercializará tractores especializados de perfil bajo para olivar y montaña
Amb el tractor Agrofarm 420 TB, la companyia alemanya distribuirà a Espanya el model amb més potència

Deutz-Fahr comercialitzarà tractors especialitzats de perfil baix per olivar i muntanya

Redacció Interempreses21/05/2009

21 maig 2009

La gamma de tractors Deutz-Fahr Agrofarm, modificada recentment per la incorporació de les noves motoritzacions Euro III, fa un pas més i adapta el model de major potència a les explotacions d'olivera i ametllers, amb les característiques pròpies del que és un tractor de baix perfil amb el centre de gravetat més pròxim a terra. Per al mercat espanyol, la firma alemanya va a comercialitzar el model de major potència, en base a la demanda majoritària, amb una única configuració amb inversor hidràulic i caixa de canvis amb velocitats sota càrrega.

La caixa de canvis que s'equipa en el tractor com a estàndard és la configuració més elevada que es pot trobar en aquest tipus de tractors: inversor hidràulic sota càrrega 'Sense Clutch', caixa de canvis de velocitats 40 Av + 40 Re amb dues velocitats sota càrrega i súper reductora de sèrie, aconseguint desenvolupar un esglaonament progressiu des dels 0,3 quilòmetres per hora fins a la velocitat màxima en transport de 40 km / h. La presa de força manté el principi de gamma Deutz-Fahr: quatre velocitats i presa de força sincronitzada de sèrie, aconseguint un important estalvi de combustible en treballar amb les velocitats econòmiques en operacions accionades a la presa de força.

El nou model de tractor Agrofarm 420 TB comercialitzat per Deutz-Fahr
El nou model de tractor Agrofarm 420 TB comercialitzat per Deutz-Fahr.

Ergonomia i màxima productivitat

El nou model Agrofarm 420 TB està equipat amb el mateix capó monolític de la resta de la gamma Deutz-Fahr, a més d'augmentar la sensació de modernitat del tractor, facilitant els accessos i manteniments sobre el mateix. Es dissenya també un nou dipòsit de combustible de 100 litres a la part del darrere que, al costat del baix consum del motor Deutz Euro III augmenta el temps entre omplerts del dipòsit de manera important.

Pel que fa a les dimensions i altures del tractor, el nou Agrofarm 420 TB té adaptades les seves mesures per a no danyar la massa foliar i fruits en cultius d'oliveres, ametllers i cítrics, amb plataforma en túnel, que permet baixar l'altura als parafangs i ajustar la mateixa manera als pneumàtics 480/65R28, i un bastidor abatible al 100%.

Pel que fa al sistema hidràulic, el tractor manté el mateix principi que la resta de models de la gamma: circuit independent per a la direcció amb bomba específica i un altre circuit amb bomba de màxim cabal per al sistema elevador i els distribuïdors hidràulics. La configuració estàndard que es munta en el tractor són sis vies hidràuliques i vàlvula de frenada hidràulic al remolc de sèrie que, al costat del sistema de frenada sobre les quatre rodes del tractor, garanteixen la seguretat per l'operari i augmenten el control sobre el tractor. La capacitat del sistema elevador s'optimitza per poder desenvolupar 4.300 quilos d'elevació màxima.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis