Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cayena: el nuevo modelo de rejas de Amazone
Deltacinco distribueix al nostre país una màquina especialment dirigida al mercat espanyol

Cayenne: el nou model de reixes de Amazone

Redacció Interempreses19/05/2009

19 maig 2009

Amazone, a través del seu distribuïdora a Espanya, Deltacinco , amplia la seva gamma de sembradores amb el nou model de reixes, denominat Caiena, dissenyat per efectuar una sembra ràpida, amb o sense preparació prèvia del terreny. És una solució dirigida especialment al mercat espanyol per les característiques dels seus sòls.

Aquesta sembradora, que ofereix una amplada de treball de sis metres, és especialment eficient en sòls durs i pedregosos, així com en regions seques, on les reixes convencionals es mostren ineficaços. A més, és apta tant per llavors gruixudes, com mitjanes o fines, així com per a sembra directa i sembra sobre terrenys llaurats o rostolls. Pot treballar a una velocitat de fins a 15 km / hi disposa d'una tremuja de 2800 litres.

Com avantatges, el fabricant destaca que ofereix una sembra i una recompactación òptima en una sola operació i que arriba a un alt rendiment per superfície amb una dosificació precisa. També necessita baixa potència de tir gràcies a l'estreta reixa TineTeC, gran circulació de material amb un nombre de fileres (36 reixes a 6 metres), guiat optimitzat de la reixa per a una col·locació precisa de les llavors, i recompactación en franges amb rodet d'anell de goma darrere de cada reixa de sembra.

La nova sembradora Amazona necessita baixa potència de tir gràcies a l'estreta reixa TineTeC
La nova sembradora Amazona necessita baixa potència de tir gràcies a l'estreta reixa TineTeC.

Les reixes TineTeC

Les reixes TineTeC estan dissenyades per a treballar en condicions extremes i optimitzar el rendiment per superfície en sòls durs. En total compta amb 36 reixes de pues, disposades en tres fileres al bastidor principal i separades entre si. La distància entre fileres és de 16,6 centímetres, suficient perquè estigui garantida una bona circulació de les pedres i restes de plantes.

Per afavorir l'adaptació de la reixa al contorn del terreny, la sembradora inclou elements especials de ressort de goma que a més actuen com a assegurança de protecció contra les pedres.

Aquestes reixes, fabricades amb frontal en material endurit, penetren fàcilment a terra amb un desplaçament mínim del terreny gràcies a la seva estructura extremadament prima. Això minimitza les pèrdues d'humitat durant la sembra. A més, la forma prima de les reixes permet que sigui necessària menys potència de tracció, i en conseqüència, que es redueixi el desgast de les reixes. Encara que el seu amplada de treball és de sis metres, Caiena pot utilitzar sense problemes en tractors amb una potència des de 136 CV.

La sembradora és compacta i molt manejable gràcies al enganxament del braç inferior, el tren de rodatge integrat i el plegat hidràulic

Un disseny compacte i una dosificació precisa

La sembradora és compacta i molt manejable gràcies al enganxament del braç inferior, el tren de rodatge integrat i el plegat hidràulic. La seva longitud és de 6,85 metres, la seva amplada de transport de 2,9 metres i el seu dipòsit de llavors, muntat a la part davantera, de 2800 litres de capacitat. El disseny molt compacte del dipòsit assegura una excel lent visió sobre les reixes TineTeC i un control absolut en tot moment. L'obertura d'aquest dipòsit abasta tota la seva superfície, el que garanteix un ompliment ràpid i senzill. A causa de la col·locació del dipòsit a la part davantera, bona part del pes de la màquina descansa sobre l'eix posterior del tractor, la qual cosa millora la tracció.

També compta amb un tendal que ofereix una protecció segura contra la pols i la pluja. La il luminació interior del dipòsit de llavors està acoblada a les llums d'encreuament del tractor.

Un dosificador elèctric permet l'ajust precís de la quantitat de llavors, només amb ajustar la quantitat de sembra en el terminal de comandament, girar la màquina i introduir el pes calculat en el terminal. La quantitat de sembra i la velocitat de treball (calculats mitjançant impulsos per radar) determinen a continuació el número de revolucions del accionament del rodet dosificador. Això evita imprecisions en la densitat de sembra quan canvien les condicions del terreny.

En total la sembradora compta amb 36 reixes de pues, disposades en tres fileres al bastidor principal i separades entre si...
En total la sembradora compta amb 36 reixes de pues, disposades en tres fileres al bastidor principal i separades entre si.

Amb ordinador de bord ...

Es diu Amalog +, ofereix indicacions clares i és de fàcil maneig, el que proporciona el conductor un còmode terminal per a la conducció i el control de la sembradora. La seva pantalla mostra tots els paràmetres importants com les superfícies parcial i total treballades, la velocitat de marxa, el nombre de revolucions de la turbina, la posició dels discos traçadors, marcador de rodades tranline i nivell de llavors del dipòsit.

D'altra banda, destaca la bomba hidràulica independent que opcionalment ofereix Caiena. Serveix per garantir una pressió d'oli prou elevada i una quantitat d'oli adequada per a la turbina hidràulica. Es pot muntar de forma ràpida i senzilla en l'eix de la presa de força del tractor.

Empreses o entitats relacionades

Farming Agrícola, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechAWA Show2beSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis