Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El Irta organiza el XI Simposio Internacional de Fisiología Digestiva en Cerdos

L'Irta organitza el XI Simposi Internacional de Fisiologia Digestiva en Porcs

07/05/2009

7 maig 2009

L' Irta durà a terme a Montbrió del Camp (Tarragona) el XI Simposi Internacional de Fisiologia Digestiva en Porcs, els propers dies 20, 21 i 22 de maig de 2009, amb el suport científic de la UAB i el CSIC.

Fa 30 anys es va celebrar el primer simposi sobre fisiologia digestiva al Regne Unit, concretament l'any 1979, amb un caràcter europeu. Des de llavors s'han anat celebrant successives edicions fins a la que tindrà lloc aquest any a l'Hotel Termes de Montbrió del Camp que acollirà científics i tècnics d'arreu del món interessats tant en el coneixement del funcionament del tracte digestiu porcí (fisiologia, immunologia i microbiologia) , com en aquells que, més concretament, afecten de forma més directa a la nutrició i salut d'aquesta espècie.

A més, aprofitant l'ocasió, aquest any també s'organitza un taller, amb el patrocini de Lucta, sobre les bases fisiològiques que regulen la ingesta voluntària de pinso en porcí i que tindrà lloc el dia previ al simposi. L'assistència prevista serà molt important ja que s'han inscrit més de 350 investigadors i professionals de tot el món, comptant amb la participació de representants de més de trenta països dels cinc continents.

Empreses o entitats relacionades

Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentària - IRTA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis