Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Arcusin lleva a Sima sus equipos para balas y la recolección de la aceituna
L'empresa lleidatana introdueix millores en els seus antics models

ARCUSIN porta a Avenc seus equips per bales i la recollida de l'oliva

Redacció Interempreses02/03/2009

2 març 2009

L'estand de ARCUSIN en la passada edició de Sima 2009 va comptar amb el agrupador de bales Multi Pack B14, el remolc autocarregador de bales Auto Stack i els vibradors per a la recollida d'olives Auto Pick MT i Auto Pick GT. No es tracta de cap novetat, explica a Interempreses Josep Ramon, gerent de la companyia lleidatana. "Són els nostres models de sempre, uns equips que ens han funcionat molt bé, i amb els que els nostres clients estan molt contents". Encara que precisa: "A tots ells, els anem millorant, incorporant noves funcions i prestacions".
Estand de ARCUSIN a la fira Sima 2009
Estand de ARCUSIN a la fira Sima 2009.

Agrupador de bales Multi Pack B14

El agrupador de bales Multi Pack B14, equipat amb un sistema vertical, automàtic i continu. Aquest model proporciona "un lligat perfecte i un paquet més estable", amb la tensió constant del fil, en quedar aquests incrustats en els ángulos. A més, assegura un paquet regular i compacte gràcies al seu sistema de premsat, que garanteix una elevada compactació. La pressió de compactació és regulable des de la cabina del tractor, segons la necessitat i característiques de cada producte.

Aquesta màquina tot terreny, de gran estabilitat i insensible a terrenys tous o irregulars, presenta una àmplia distància entre les rodes i el centre de gravetat prop de terra. Multi Pack B14 ofereix una total maniobrabilitat, una conducció simple per al màxim aprofitament de les finques, que admet girs de 90 °. La màquina agrupa en paquets de fins a 14 bales, i és ajustable a tot tipus de bales de fins a 120 centímetres de llarg, per a qualsevol classe de farratge o producte que es pugui empacar (alfals, fenc o palla), siguin quines siguin les condicions de humitat.

Remolc autocarregador de bales Auto Stack

Remolc autocargador de bales Acte Stack, equipat amb suspensió
Remolc autocargador de bales Acte Stack, equipat amb suspensió.

El remolc autocarregador de bales Auto Stack model F està disponible en dues opcions, amb una càrrega màxima admissible de 16.800 i 17.200 kg, respectivament. El primer model F54.63 pot carregar entre 8 / 10 i 36/39 bales segons les mesures, de 130 x 120-47 x 80 centímetres, mentre que el segon tipus podria carregar de 10/12 a 39/45 bales de les mateixes dimensions.

Auto Stack són una sèrie de remolcs dissenyats de manera que una sola persona pot fer i controlar tot el procés. Són màquines versàtils, que s'adapten a tot tipus de bales existents al mercat, per a qualsevol classe de farratge o productes que es pugui empacar (alfals, fenc, palla, veces o raigràs). Dissenyades i construïdes per al treball intensiu, a alta velocitat, destaquen per la seva simplicitat mecànica i el maneig senzill i intuïtiu. Recentment, l'empresa ha redissenyat el model incorporant suspensió per a un treball més còmode.

Vibrador per a la recollida d'olives Auto Pick MT / GT

El model AUTOPICK MT de ARCUSIN és un vibrador telescòpic apte per a la recollida d'olives i fruits secs. Aconsegueix les branques més inaccessibles, podent actuar també en els troncs poc desenvolupats, garantint una perfecta cobertura de la totalitat de l'arbre i sense perjudicar la seva integritat. L'equip s'adapta fàcilment a tots els terrenys ia qualsevol tipus de plantació, aportant "una excel lent rendibilitat en la collita, deixant el fruit llest per a la seva comercialització". Permet un estalvi important de temps i costos i permet una extraordinària mobilitat i capacitat d'adaptació.

Per la seva banda, el model Auto Pick GT, present també a l'estand de ARCUSIN en Sima 2009, és un braç telescòpic vibrador pensat per a la recollida de tot tipus de fruits secs i olives, que està especialment indicat per actuar directament sobre el tronc de l' arbre. Gràcies a la seva avançada tecnologia, ofereix "un elevat percentatge de recollida i una perfecta cobertura de vibració". Va enganxat en el tercer punt del tractor, accionat per la presa de força d'aquest.

Empreses o entitats relacionades

Arcusin, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealIII Congreso Gestión Sostenible del SueloSant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis