Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Vogel & Noot cierra 2008 con un volumen de negocio de 82 millones

Vogel & noot tanca 2008 amb un volum de negoci de 82 milions

16/02/2009

16 febrer 2009

El Grup Vogel & noot Landmaschinen ha tancat 2008 amb una xifra de negoci de 82 milions d'euros, fet que suposa un 46% d'increment respecte a l'exercici 2007.

La divisió d'arades ha acabat l'any amb un gran augment de la demanda, especialment en grans superfícies i amb arades del tipus semi-suspesos. També la divisió de sembradores ha experimentat igualment un augment en la seva capacitat productiva, degut a les importants innovacions i millores tecnològiques que Vogel & noot ha realitzat des de 2007, any en que va absorbir l'empresa fabricant de sembradores Agrofinal.

"A Àustria, ens hem consolidat, un any més, com a líder indiscutible del mercat, amb un creixement superior al 30% respecte l'exercici anterior. Igualment positiva ha estat la situació tant en els mercats de l'Est d'Europa, com en els mercats tradicionals d'Europa Occidental, i en especial hem de tenir en compte nous mercats com Kazakhstan, que igualment han contribuït a aquest important creixement ", explica l'empresa.

La divisió d'arades ha acabat l'any amb un gran augment de la demanda
La divisió d'arades ha acabat l'any amb un gran augment de la demanda.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis