Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Rotoempacadora para sarmientos y restos de poda
Vogel & noot comercialitza els nous models Quickpower de la marca Caeb Internacional

Rotoempacadora per sarments i restes de poda

Redacció Interempreses23/01/2009

23 de gener de 2009

Vogel & noot distribueix la gamma Quickpower de la marca italiana Caeb Internacional. Es tracta d'una màquina rotoempacadora per sarments i restes de poda construïda amb rodets d'acer especial endurit amb específics tractaments tèrmics. Quickpower s'ha estudiat per minimitzar l'absorció de potència per mitjà de mecanismes de rotació de les parets de la cambra de compressió. Empra de mitjana menys d'un minut per completar tot el cicle d'elaboració: carregar el material que s'ha d'empacar, amarrar la bala i descarregar automàticament la bala per la porta posterior.
El pes de la bala produïda és d'uns 25 a 35 quilograms, amb la possibilitat de canviar el pes augmentant o disminuint la pressió dins de la cambra. Quickpower arriba a embalar brancatge i restes de poda de fins a 3,5 centímetres de diàmetre. La màquina es presenta en tres models disponibles (730, 930 i 1230), estudiats per treballar hilars de diferent amplada.

La sèrie utilitza per a l'embalatge una xarxa especial extruït en polipropilè (PP), estudiada específicament per mantenir compactes diferents tipus de sarments. La dimensió del rotllo és de 60 centímetres d'ample, 20 centímetres de diàmetre i 1 metre de longitud. La dimensió de la bala és de 60 centímetres d'ample i 40 centímetres de diàmetre.

Com a equipament opcional pot portar inversor de rotació (indispensable per a la utilització de Quickpower en tractors desproveïts de velocitat sincronitzada a la PTO), forquilles de recollida (per treballar en terrenys pedregosos), rodes del darrere, transportador d'bales (la capacitat de recollida del remolc és de set bales i la descàrrega de les mateixes
es fa automàticament a través d'un equip hidràulic i per decisió de l'operador) i raspalls hidràulics (disponibles només en la versió Quickpower 1230). El pes de la màquina sense accessoris supera els 500 quilograms. Conseqüentment, cal utilitzar un tractor de pes adequat.

Quickpower arriba a embalar brancatge i restes de poda de fins a 3,5 centímetres de diàmetre
Quickpower arriba a embalar brancatge i restes de poda de fins a 3,5 centímetres de diàmetre.
Les bales es poden utilitzar com a combustible en calderes apropiades, o tallar i cremar a les xemeneies. D'aquesta manera, les deixalles de la poda es transformen en una font ideal d'energia renovable

Biomasses

La picada dels sarments o els residus de la poda i la seva successiva dispersió entre les fileres amplifica la propagació de fongs i de malalties. Per això, la marca Caeb International proposa una nova manera de tractar els residus, gràcies a la rotoempacadora Quickpower, que els recull, els premsa i els amarra en bales de dimensions homogènies i d'una manera tan compacta que es poden llescar amb la moto- serra. El material embalat d'aquesta manera es pot transportar i emmagatzemar fàcilment. Successivament, les bales es poden utilitzar com a combustible en calderes apropiades, o tallar i cremar a les xemeneies. D'aquesta manera, les deixalles de la poda es transformen en una font ideal d'energia renovable.
Reconeixement internacional

La gamma Quickpower ha rebut durant els últims anys una sèrie de premis i mencions a nivell internacional. Entre ells, destaquen la menció de EIMA 2005, el premi a la innovació tecnològica de la Cambra de Comerç i la Unió d'Industrials de Bèrgam (Itàlia), i el reconeixement com a novetat tècnica de Fima 2006. Com transportador d'bales, compta amb una menció de EIMA 2008.

La rotoempacadora Quickpower recull els residus...
La rotoempacadora Quickpower recull els residus, els premsa i els amarra en bales de dimensions homogènies i d'una manera tan compacta que es poden llescar amb la moto-serra.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealEl futuro del cerealAWA Show2beSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis