Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Trituradoras Picursa lanza un equipo para la trituración y recolección de restos de poda
La nova màquina, de fins a 2 m d'amplada de treball, té una tremuja de 3 o 5 m3 cúbics de capacitat

Trituradores Picursa llança un equip per a la trituració i recollida de restes de poda

Redacció Interempreses22/01/2009

22 gener 2009

Trituradores Picursa ha desenvolupat una nova trituradora específica per a la trituració i recollida de les restes de poda, principalment per les restes de l'olivera. Es tracta del model Energy, un equip que també pot emprar-se amb qualsevol tipus de branca podada de diàmetre inferior a 12 mm.

La nova màquina de Trituradores Picursa està constituïda a partir d'un picador d'olivera reversible 1.800 i 2.000 que "tan bon resultat ha donat en la trituració de la branca de l'olivera i els cítrics". A aquesta se li acobla un sòlid xassís, sobre el qual va situada la tremuja, donant la possibilitat d'utilitzar la màquina bé amb cistell recollidor o bé sense, de manera que el material quedi a terra.

El doble alimentador de la trituradora proporciona una velocitat d'entrada del material constant, així com un gran parell de gir
La nova trituradora Enery és útil amb qualsevol tipus de branca podada de diàmetre inferior a 12 mm
La nova trituradora Enery és útil amb qualsevol tipus de branca podada de diàmetre inferior a 12 mm.

L'equip compta amb un doble alimentador accionat mitjançant un motor hidràulic, que proporciona una velocitat d'entrada del material constant, així com un gran parell de gir, característiques que ens donen una alimentació uniforme del material. El rotor de la màquina té una robusta fabricació, aquest munta martells d'estampació al bor, amb un pes de 1,6 quilos.

De sèrie la trituradora ve en dues versions. La primera és per a tractors d'alta potència amb un tir de llança regulat hidràulicament per així aconseguir la millor col·locació de l'alimentador. A més, compta amb una tremuja de 5 metres cúbics de capacitat, així com amb un eix posterior sobre el qual s'assenta la màquina. La segona versió és per a tractors de menys cavallatge. No disposa de tir de llança sinó que ve equipada amb tripuntal i rodes giratòries a la part posterior. La tremuja d'aquesta versió és de 3 metres cúbics de capacitat.

El sistema basculant de la màquina disposa de dos pals principals sobre els quals realitza el gir la tremuja, i la inclinació adequada perquè el material llisqui completament per la rampa de la tremuja.

Característiques tècniques

Ample de treball: de 1,8 a 2 m

Amplada total: de 2,2 a 2,4 m

Transmissió de potència: mitjançant politges i corretges (corretges fibra de Kevlar)

Rotor: 220 mm de diàmetre. Sobre ell s'assenten els martells

Alimentador: hidràulic

Capacitat de la tremuja: de 3 o 5 m3

Tir: amb llança o tripuntal

Transmissió: homocinètica per al tir amb llança

Pes: 2.500 kg

Empreses o entitats relacionades

Trituradoras Picursa, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024Nebext - Expo AgritechAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis