Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Potencia y agilidad: una nueva forma de trabajo forestal
Serrat Trituradores llança FX5, un nou model de trituradora per a tractors d'entre 160-230 cavalls de potència

Potència i agilitat: una nova forma de treball forestal

Redacció Interempreses09/01/2009

9 gener 2009

Serrat Trituradores presenta el seu model de trituradora forestal FX5, una màquina de grans prestacions, destinada a tractors d'entre 160-230 cavalls de potència, que està dotada d'un rotor de 650 mm al qual es pot dotar de martells escamotejables (amb una rotació de 360 graus) o amb dents fixes de tungstè per al més dur treball de les zones boscoses i alpines.

La FX5 és una concepció de màquina completament adaptada a les necessitats dels professionals forestals de tot Europa, que demanen tant potència com mobilitat per triturar amb més eficàcia i facilitat les grans masses i els grans diàmetres de fusta. És precisament per atendre aquestes necessitats, que la màquina s'equipa amb una doble transmissió lateral de corretges i d'un grup d'orientable a l'eix de la transmissió. Amb aquesta finalitat també s'inclouen altres especificacions en aquest nou disseny com són l'allargament del al'abatedor o la inclusió d'un rotor forestal Serrat de nova generació amb els martells equilibrats en línia. Totes elles destinades a aconseguir una major duresa, força i operativitat de la màquina.

Nova trituradora forestal FX5
Nova trituradora forestal FX5.

Per als treballs més ardus

La FX5 concentra una enorme inèrcia en el diàmetre del rotor, de manera que la seva força i pes esmorteeixen les necessitats de potència necessàries per treballar grans diàmetres i soques. Aquest model té un porta hidràulic inclòs de sèrie per a la protecció durant l'atac de tot tipus de superfícies i masses de material, cosa molt convenient tenint en compte l'agilitat i violència amb què aquesta trituradora tracta el material més fort i els treballs més ardus .

La FX5 està construïda amb plaques metàl·liques plegades, ensamblades a pressió i soldades per així obtenir la màxima robustesa i resistència de xassís

En qualsevol cas, la FX5 està constituïda de plaques metàl·liques plegades, posteriorment ensamblades a pressió en una estructura encunyada, que és finalment soldada per així obtenir la màxima robustesa i resistència de xassís. Per si això fos poc, és una construcció realitzada en xapa antidesgast de 10 mm de gruix amb reforços en 12 mm.

"Estem segurs que el professional dedicat a aquest sector, bon coneixedor de la duresa i les dificultats del treball forestal, sabrà apreciar les característiques específiques d'aquest nou model de trituradora", afirma la companyia.

La FX5 ha estat especialment concebuda per dur a terme "els treballs més exigents amb la major seguretat, sent una potentíssima màquina dotada d'una estructura de la màxima solidesa, però que alhora compta amb una extraordinària maniobrabilitat". Segons explica l'empresa, "és una nova manera de fer treball forestal".

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis