Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a AGR Agrícola Abatible: El poder del tamaño inteligente
Serrat Trituradores llança una trituradora especialment adaptada per a grans extensions

AGR Agrícola Abatible: El poder de la grandària intel ligent

Redacció Interempreses07/07/2008

7 juliol 2008

A l'hora de desenvolupar els seus models, Serrat Trituradores té sempre en compte les particulars circumstàncies i peculiaritats que cada tipus de treball agrícola o forestal en concret porten amb si. Amb aquesta consigna, la firma ha desenvolupat el model AGR Abatible Agrícola, una màquina dissenyada especialment per al treball en grans extensions de cereal o de pastures i herba en general.
Trituradora AGR Abatible Agrícola, de Serrat Trituradores
Trituradora AGR Abatible Agrícola, de Serrat Trituradores.

El nou model AGR Abatible Agrícola és una trituradora que permet treballar molta superfície d'una sola passada. Comptant, per exemple amb que la distància estàndard del carrer de reg de cobertura és de 18 metres, amb el model Abatible Agrícola de 6,30 d'amplada es processa una per complet en només tres passades.

L'articulació central d'aquest model ofereix "una perfecta adaptabilitat al terreny, permetent esquivar els desnivells habituals, inaccessibles a màquines rígides d'aquestes dimensions"

Atès que en les grans superfícies s'arriba a conrear en diversos nivells, l'articulació central d'aquest model ofereix "una perfecta adaptabilitat al terreny, permetent esquivar els desnivells habituals, inaccessibles a màquines rígides d'aquestes dimensions". Una altra particularitat d'aquesta Agrícola Abatible és que els seus laterals queden lliures, per la qual cosa es pot apropar amb facilitat als obstacles que es presentin.

La seva versatilitat respecte a qualsevol circumstància, li permet operar en posició reversible, per si el treball a escometre és de gran duresa, protegint al tractor d'avaries en no haver de trepitjar la matèria a triturar. A més, "el seu transport per carretera és tan senzill com efectuar la seva plegat", sosté l'empresa. Aquesta operació, realitzada hidràulicament, ofereix la possibilitat de "circular tranquil·lament per via pública o per carretera amb total seguretat".

La nova trituradora AGR Abatible Agrícola permet treballar molta superfície d'una sola passada
La nova trituradora AGR Abatible Agrícola permet treballar molta superfície d'una sola passada.

Estalvia fins a la meitat en gasoil

Aquest és un equip dissenyat per a tractors a partir de 200 cavalls de potència. No obstant això, el seu disseny, concebut per a una perfecta adaptació a aquest tipus de superfície ja aquest tipus de treball, permet un estalvi de gasoil del 40 o 50 per cent respecte als costos que suposa l'ús de qualsevol altre tipus de maquinària per a aquesta comesa .

Serrat part del concepte del seu model agrícola. Tenint en compte "la seva robustesa i fiabilitat característiques", se li ha adequat especialment per a les particularitats i circumstàncies que es donen en el cultiu de les grans superfícies verdes o dedicades a la collita de cereal. "Així s'arriba a elaborar aquest disseny abatible de grans dimensions, amb molts elements de disseny modificades especialment per adaptar-se a l'activitat d'aquest mitjà, sense perdre mai de vista la identitat del model AGR", explica la companyia. No en va aquesta màquina està dotada d'un rotor de 550 mm de diàmetre, es construeix en xapa de 14 mm de gruix, té un doble rodament en el rodet del darrere i està dotat de transmissió lateral per corretges 4 x SPC.

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis