Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Deutz-Fahr renueva su serie 56 de cosechadoras y lanza un nuevo modelo
La signatura incorpora a la gamma prestacions com el sistema de conducció Agrosky RTK, emprat fins ara en els seus tractors

Deutz-Fahr renova la seva sèrie 56 de recol i llança un nou model

Redacció Interempreses12/06/2008

12 juny 2008

Deutz-Fahr presenta les recol de la sèrie 56 enriquides amb més detalls. El nou model en la cimera de la gamma és el 5695 HTS, una màquina capaç d'oferir una potència de motor (Com III) de 366 CV (269 kW) i una amplada màxima dels grups de tall de 7,20 metres.

Els cinc nous models (5650, 5660, 5665, 5690 i 5695) tenen un variador del cilindre de batre amb regulació elèctrica (de 420-1205 rpm) i un batedor sincronitzat. A més, el molinet de la taula de tall està sincronitzada i s'adapta automàticament a la velocitat de marxa. Els models de cinc sacsejadors 5650, 5660 i 5665 ara també es poden demanar amb els nous pneumàtics 620 R34 i 620 R30. Per l'ús d'aquests últims (sense grup de tall), en els models de cinc sacsejadors l'amplada externa pot ser inferior a 3 metres.

Dues línies d'equipament

Per primera vegada, els models 5650 i 5690 es poden subministrar amb dues línies d'equipament: Farmline i Topline. La primera és la versió bàsica, la potència de collit no té "res a envejar" a la versió Topline, més rica (de sèrie per als models 5665 i 5695). L'únic que no inclou són algunes funcions automàtiques. La versió Topline està dirigida principalment a les empreses de serveis, que d'acord amb diferents situacions d'ocupació, i valent-se de les funcions automàtiques, poden treballar encara amb més velocitat, comoditat i eficiència.

Una vegada programada l'amplada de treball de la recol, el sistema de conducció Agrosky RTK calcula automàticament totes les passades, assegurant "una collita segura, sense viatges en buit ni pèrdues de temps"
Recol model 5695 HTS
Recol model 5695 HTS.

Una altra novetat és el "notable increment de la productivitat" amb un menor esforç de l'operador. El sistema de conducció Agrosky RTK, ja conegut per als tractors, ara està disponible també per a les recol de la sèrie 56. Amb una precisió de + / - 2 centímetres en tots els desplaçaments de la recol, l'esforç del conductor es redueix considerablement. Una vegada programada l'amplada de treball de la recol, el sistema calcula automàticament totes les passades, assegurant "una collita segura, sense viatges en buit ni pèrdues de temps". L'antena amb dos receptors posada en el sostre es pot treure sense problemes i aplicar a diferents recol o tractors.

Nous grups de tall

S'han aportat ulteriors millores als grups de tall i al canal d'alimentació, per millorar la productivitat fins i tot en condicions de collita difícils. Són nous també els grups de tall Vario amb amplades de treball de 5,50-7,20 metres. La longitud del pla amb regulació hidràulica contínua entre de 575 i 1.075 mm mitjançant polsador assegura una velocitat adequada a cada condició de treball i tipus de recollida.

Empreses o entitats relacionades

Deutz-Fahr - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

AWA Show2beNebext - Expo AgritechSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis