Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Xavier Pons, Director Gerente de Teyme Tecnología Agrícola, S.L.
"Els clients ens trien per la nostra qualitat, les nostres prestacions i el nostre servei tècnic"

Entrevista a Xavier Pons, Director Gerent de Teyma Tecnologia Agrícola, SL

Javier García06/05/2008

6 maig 2008

En Fima 2008, en un estand de 300 metres quadrats, Teyma va exposar les novetats desenvolupades pel seu departament d'I + D, a qui la companyia dóna "una importància màxima". "Per a nosaltres la inversió en tecnologia és de vital importància per ser dels primers a nivell mundial en desenvolupament tècnic", assegura Xavier Pons, director gerent de Teyma. L'empresa dedica "molta més inversió en tecnologia que els seus competidors", explica.
Teyma Tecnologia Agrícola, SL forma part el grup empresarial JB Group, format per cinc empreses més, vinculades al sector agrícola, i va iniciar la seva activitat el 1990. En l'actualitat, la companyia, amb seu al polígon industrial el Sau, a Torre-Serona (Lleida), ocupa una extensió 10.000 metres quadrats, repartits en cinc naus.
Xavier Pons, Director Gerent de Teyma
Xavier Pons, Director Gerent de Teyma.

A què es dedica Teyma?

Som fabricants de maquinària agrícola per a tractaments de cultius, que inclou atomitzadors, nebulitzadors, empolvoradors, canons i polvoritzadors hidràulics, que són els herbicides. Actualment, hem completat la nostra gamma de productes amb uns equips d'humidificació, tractament, desinfecció i ventilació per a granges i hivernacles.

Com distribueixen els seus productes?

De tot el que produïm, un 40 per cent s'exporta a França, Itàlia i Grècia, entre altres països europeus, ia Amèrica, a països com Mèxic, Argentina i Cuba. També estem presents al Marroc. L'altre 60 per cent es queda a Espanya i es distribueix a través d'un xarxa d'uns 45 distribuïdors

Què gamma de productes té més acollida entre els seus clients?

Doncs de tot el que fem, el nostre fort és l'arbre fruiter. Som especialistes en la tècnica de l'aire i en la fabricació de grups d'aire.

Què hi presentar Teyma a Fima 2008?

Vam exposar el nou empolvorat suspès AirDust DTSS-400, que destaca per la seva gran capacitat i perquè compta amb un sistema de dosificació, dissenyat pel nostre departament tècnic, molt equilibrat.
"Les dues últimes edicions de Fima eren les fires de les lamentacions. Ara, hi ha més optimisme: els visitants que s'acostaven al nostre estand ho feien amb més interès a invertir en maquinària "

Quina és la seva valoració de la fira?

Les dues últimes edicions eren les fires de les lamentacions. Ara, hi ha una mica més optimisme ... anem a veure com es tradueix tot això. A més, aquest any hi havia molta més gent que abans i els visitants que s'acostaven al nostre estand ho feien amb més interès a invertir en maquinària.

Què creu que valoren més els usuaris dels seus productes?

La qualitat, les prestacions i el servei tècnic.

Quin és el perfil dels clients finals de la seva empresa?

Abans que res, els nostres clients busquen un producte de qualitat com a factor fonamental, tot i que el preu juga un paper important, tenint en compte el context actual del mercat.

Quina és la seva quota de mercat a Espanya?

A Espanya, estem en una mitjana del 20 per cent, encara que pot variar en funció de les zones.

Quina és la previsió de vendes de la companyia per a 2008?

En 2007, facturem 5,7 milions d'euros i aquest any esperem aconseguir els 6 milions a nivell mundial i expandir els nostres mercats.

Quins projectes té l'empresa a curt i mig termini?

De moment, ampliar les instal·lacions en 2.000 metres quadrats més, per al que ja tenim un terreny aquí, al polígon El Sau, i continuar amb el nostre pla d'expansió a l'estranger, als països de l'Est, principalment, i consolidar el mercat espanyol.

Empreses o entitats relacionades

Teyme Tecnología - Agrícola, S.L.U.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealIII Congreso Gestión Sostenible del SueloSant Miquel-2024Fima Ganadera - 2025Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealAWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis