Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Kverneland presenta una nueva sembradora neumática de chorrillo
El model que exposa a Fima disposa d'un innovador sistema de dosificació

Kverneland presenta una nova sembradora pneumàtica de rajolí

Redacció Interempreses11/02/2008

11 febrer 2008

Aquest any, Kverneland presenta, entre d'altres novetats tècniques, la nova sembradora pneumàtica de rajolí Accord i-Drill Pro, extensions d'alumini per adobadores de discos Vicon RotaFlow RO, la segadora condicionadora de maials Vicon Extra 632T i el sistema StarGuid'integrat de guiatge i posició.

Accord, l'especialista en tecnologia de sembra de Kverneland Group, desenvolupa la nova sembradora pneumàtica de rajolí Accord i-Drill Pro El nou concepte i-Drill integra totalment les tasques de preparació del llit i la pròpia sembra amb un innovador sistema de dosificació i tremuja. Disponible en 3 i 4 metres és útil per a grans agricultors i contractistes exigents en la qualitat, uniformitat i capacitat de sembra. El nou model destaca per ser un equip suspès amb una gran tremuja. La capacitat de 1.200 litres amb coberta i garbell amb escala de càrrega i possibilitat d'ampliar amb extensió de 600 litres, la fa extremadament flexible i amb una gran capacitat de treball. A l'interior de la tremuja es troba un avisador electrònic de nivell de tremuja. El disseny de la tremuja permet la visibilitat completa de la barra de sembra des de la cabina del tractor.

Nova sembradora pneumàtica de rajolí Accord i-Drill Pro
Nova sembradora pneumàtica de rajolí Accord i-Drill Pro

"Excel lent protecció davant obstacles"

La multinacional també mostra les extensions d'alumini per a les adobadores de discos Vicon RotaFlow RO, unes màquines que proposen un concepte nou: l'acceleració suau de l'abonament aprofitant la força centrífuga per igualar la velocitat del mateix a la del disc abans que assoleixi les paletes . Aquestes adobadores garanteixen un treball sense impactes, sense fragmentació i sense pols. Una altra novetat és la nova segadora condicionadora de maials Vicon Extra 632T, que presenta una "excel·lent protecció davant obstacles". Si la barra de tall impacta amb un cos estrany, la suspensió FFS permet que la unitat de tall es retregui cap enrere i cap amunt. En sobrepassar l'obstacle, retorna automàticament a la seva posició de treball. Aquesta màquina té discos triangulars amb tres fulles, una solució '3 en 1 'a les segadores arrossegades, gràcies a escampadors i cintes fileres, i un nou condicionador de maials metàl·lics semi-oscil·lants per a un excel lent condicionat i mínim desgast. Dins de l'apartat dedicat a novetats, Kverneland també exposa StarGuide, un sistema integrat de guiatge i posició, fàcil de muntar en qualsevol tipus de tractor i equipat amb un receptor de GPS d'alta qualitat, amb una antena magnètica exterior.

En el seu estand

L'estand de la companyia compta amb l'arada reversible dins i fora solc de 7 cossos amb fusible model EL; l'arada reversible amb ballesta i cos número 30 model ES de 5 cossos; l'arada per a agricultura de conservació model Ecomat de 7 solcs, el chísel per a agricultura de conservació i conreu tradicional model CLC, plegable de 13 braços amb grada de discos del darrere, la nova grada de discos en V (DVG), que incorpora un nou concepte de màquina plegable i monoviga, la trituradora FRO, la grada rotativa NG F35 per combinar amb sembradores de tremuja davantera i barra de sembra plegable, i la fresadora model GS120-285.

A més de les novetats de maquinària fabricada sota el nom de Kverneland, la companyia mostra altres productes de diverses marques del seu grup. És el cas de la marca Accord, de la qual presenta la sembradora monograno de precisió Optima HD, la sembradora monograno per hortícoles d'alta precisió Mini, la sembradora de cereals amb tren de sembra de reixes TS-5m, la nova sembradora combinada i- Drill PRO de 3 metres amb grada rotativa inclosa i les adobadores de doble disc Exacta HL i Exacta EL.

De la signatura Rau, Kverneland exhibeix el rodet de consolidació Hercule 8m, mentre que de l'empresa Underhaug, presenta la plantadora de patates model 3741.

De Vicon, mostra les segadores de discos models CM i DMP, les segadores de discos amb condicionador de mayales models DMP-2401 TC, Extra 632 i Extra 832 (amb cinta fileres), el rasclet afilerador ANDEX 393, el rasclet voltejador Fanex 763, la rotoempacadora de cambra fixa RF 2125, la rotoempacadora de cambra variable RV 2160 Bale Pack (amb encintat de doble satèl·lit acoblada), l'embaladora de bala gegant LB 12.200, l'adobadora pendular PS, l'adobadora de doble discos model RO-M i l'adobadora de doble discos i cèl lules de pesat RO-EDW.

Finalment, Kverneland mostra una selecció de màquines Taarup: la segadora arrossegada condicionadora 4232, la segadora suspesa condicionadora de mayales 3128, la segadora suspesa 2524, el rasclet afilerador de dos rotors 9071S, la vorada suspesa 7230, la rotoempacadora amb encintat integrada BIO i la picadora de palla suspesa 852.

Segadora condicionadora de maials Vicon Extra 632T
Segadora condicionadora de maials Vicon Extra 632T.

Empreses o entitats relacionades

Kverneland Group Ibérica, S.A.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealFima Ganadera - 2025Sant Miquel-2024AWA Show2beIII Congreso Gestión Sostenible del SueloEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis