Opinió / Entrevistes Info Opinió / Entrevistes

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Entrevista a Pascual Galindo, Director General de Vogel & Noot España, S.A.
"Estem representats per tot Espanya, i amb una bona acceptació per part d'agricultors i ramaders"

Entrevista a Pascual Galindo, director general de Vogel & noot España, SA

Javier García10/02/2008

6 febrer 2008

Un dels punts forts de Vogel & noot España, SA és el seu servei postvenda. Així ho defensa el seu director general, Pascual Galindo: "Oferim el millor servei en el menor temps". L'empresa, filial de la companyia austríaca Vogel & noot Landmaschinenfabrik, participa en aquesta edició de Fima 2008 "amb importants novetats".

Què hi exposa Vogel & noot Espanya Fima 2008?

Aquest any presentem, amb un interès especial, els nous productes i les noves marques que incorporem a la nostra comercialització. Respecte a les màquines de Vogel & noot, mostrem els models VN Masterdrill (nova gamma de sembradores pneumàtiques amplada de treball des de 2,50 fins a 8 metres, amb sembra mitjançant bota o mitjançant discs), el VN Terradrill (combinació de sembradora pneumàtica amb grada de discos compacta), el VN Masterdrill A (combinació de sembradora amb grada rotativa), el VN Terraflex (un nou concepte de cultivador amb treball en 3 línies, amb discos i corró compactador, amb sistema de canvi ràpid patentat multi-quick), el VN Terracult (conreador universal i polivalent amb xassís autoportant VN Terralift, i sistema de canvi ràpid patentat multi-quick), i els VN Arades plus (una completa gamma d'arades d'entre 2 i 12 cossos).

I pel que fa a les marques que comercialitzen ...

Doncs exposem la pala carregadora frontal per tractor model Variostar, de Faucheux, que incorpora paral hidràulic, amortidor i unes molt altes prestacions, i dos models de remolcs de Strautmann: el Giga Vitesse Duo, un remolc picador autocarregador de farratge, i el Vertimix, un remolc autopropulsat mesclador de pinso i farratge. De la marca Rapid, mostrem el tractor monoeix Euro i el tractor monoje especial per a alta muntanya Swiss, i de la signatura humus, una desbrossadora especial per a carreteres amb sistema de tall helicoïdal

Quin és el perfil dels seus clients?

Els nostres productes van dirigits a professionals que necessiten d'una màquina d'alta qualitat, per desenvolupar la seva feina de la millor manera i amb la màxima fiabilitat.

Pascual Galindo, director general de Vogel & noot España, SA
Pascual Galindo, director general de Vogel & noot España, SA
"Un dels punts forts de l'empresa, del qual estem molt orgullosos, és el nostre servei postvenda. Oferim el millor servei en el menor temps "

El client és cada vegada més exigent. Com s'adapta a això Vogel & noot?

Un dels nostres punts forts, del qual estem molt orgullosos, és el nostre servei postvenda. A la nostra organització disposem de tècnics altament qualificats per a tota la nostra gamma de productes, els quals estan constantment en un procés de formació continu per part de la nostra casa matriu Vogel & noot, i per part de la resta de subministradors dels altres productes que comercialitzem.

Gran part de les màquines que comercialitzem són màquines de campanya, i el client no pot esperar per solucionar un problema o avaria. Per això, mantenim un alt estoc de peces de recanvi. Així podem oferir el millor servei en el menor temps.

Quina importància li dóna la seva empresa a l'agricultura de conservació?

Des de fa uns quants anys, tots som conscients de la conservació del medi ambient, i tots aportem el nostre gra de sorra en els processos de producció i en el disseny de màquines. Igualment, hi ha una tendència a treballs ràpids de preparació de sòl. En aquest sentit, estem desenvolupant gammes més àmplies pel que fa a cultivadors - preparadors de sembra, i fabriquem cada vegada productes més respectuosos amb el medi ambient.

"En el món que volem deixar als nostres fills hem de tenir en compte els diferents sistemes de producció agrícola, així com controlar les plagues, els fitosanitaris i, sobretot, l'estalvi d'aigua"

Creu que és possible una agricultura sostenible al nostre país? Què poden fer al respecte les empreses que, com la seva, fabriquen maquinària agrícola?

Hem de ser conscients de la traçabilitat i la rendibilitat de cadascuna de les explotacions agràries espanyoles, i hem de tenir en compte que Espanya és un país amb una diversitat de clima, tipus de terra i condicions molt diferents d'una regió a una altra. A més, els sistemes de treball que funcionen en una regió, en una altra són contraproduents.

En aquesta conservació del medi ambient, en el món que volem deixar als nostres fills hem de tenir en compte els diferents sistemes de producció agrícola, i haurem de controlar les plagues, els fitosanitaris i, sobretot, l'estalvi d'aigua.

Què creu que diferencia els seus productes dels dels seus competidors?

Nosaltres estem oferint una gamma de productes d'alta qualitat, a un preu interessant, i amb un bon servei postvenda.

Què acceptació tenen en el mercat les seves noves marques representades?

Nosaltres som filial de Vogel & noot Landmaschinenfabrik, amb seu a Àustria, i comercialitzem en primer lloc tota la gamma de productes fabricats per la nostra casa matriu (arades, cultivadors, grades rotatives, picadores, sembradores, grades de disc, subsuradores i rodets), però també comercialitzem altres màquines agrícoles, que complementen la nostra gamma de productes. En aquest sentit, incorporem el 2007 la distribució de pales carregadores frontals per tractors Faucheux (França), amb les quals, a causa de l'alta qualitat del producte, a poc a poc ens estem introduint en aquest mercat. A més, acabem d'incorporar els productes Strautmann (Alemanya), líder en remolcs autocarregadors i remolcs mescladors, dels quals, en el poc temps que portem, s'han lliurat ja diverses màquines amb una molt bona acceptació per part dels clients.

Quina és la seva quota de mercat a Espanya?

Parlar de quotes de mercat en productes que no es matriculen és molt difícil, a causa de la manca de dades exactes pel que fa a nombre d'unitats venudes. El que si sabem és que, a través de la nostra xarxa de concessionaris, estem representats en tot el territori nacional, amb una bona acceptació i reconeixement per part d'agricultors i ramaders.

Després de 20 anys a Espanya, Vogel & noot ja està consolidada en el mercat

Quins són els seus objectius de vendes per a aquest any que comença?

Després de 20 anys a Espanya, Vogel & noot ja està consolidada en el mercat. Pel que fa a Rapid, tenim una bona quota de mercat en el nord d'Espanya, quant a motosegadoras. D'altra banda, el nostre objectiu amb Faucheux i Strautmann, és introduir els productes durant els propers anys, per arribar a ser un referent en les diferents gammes de producte en un termini no superior a 4 o 5 anys.

Finalment, quins projectes tenen per al futur?

Som un equip jove, amb ganes de desenvolupar nous projectes, que constantment estem estudiant i valorant noves oportunitats. Tenim en cartera alguns projectes molt interessants per al futur dins de la maquinària agrícola, encara que, a data d'avui, estem centrats totalment en l'àmplia gamma de productes que comercialitzem.

Empreses o entitats relacionades

AG-Group, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cerealNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis