Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Valtra incorpora motores más limpios en sus tractores de la serie A
La nova tecnologia s'ajusta als estàndards de la normativa Tier 3 sobre d'emissions de gasos contaminants

Valtra incorpora motors més nets en els seus tractors de la sèrie A

Redacció Interempreses04/01/2008

4 gener 2008

La sèrie A de Valtra portarà a partir d'ara motors més nets i respectuosos amb el medi ambient. Les característiques principals d'aquesta sèrie de tractors romanen igual, però la tecnologia dels motors s'ha millorat per complir els estàndards de la normativa Tier 3 sobre d'emissions de gasos contaminants.

"Els nous motors munten sistemes de refrigeració aire-aire i un nou filtre que és considerablement més petit i eficient que els dels models anteriors. La sèrie A tindrà el mateix aspecte que abans però amb molts canvis en el motor ", va assegurar Ari Leppiniemi, Project Manager a càrrec de la nova sèrie A.

L'intercooler està situat sobre el radiador, permetent a tots dos sistemes de refrigeració rebre la màxima quantitat d'aire fresc al mateix temps que es redueix la resistència al cabal. Una altra nova opció en la sèrie A és un reposabraços amb joystick per treballar amb pala, com en els tractors de la sèrie N i T. La injecció de combustible dels motors de la sèrie A continua sent mecànica i la potència subministrada és aproximadament la mateixa. L'A72 ofereix 74 CV, l'A82 té 88 CV, i el A92 101 CV (ISO 14396). El sistema de numeració per als models és nou.

"L'A72 és un model de tres cilindres, mentre que el A82 i el A92 tenen motors de quatre cilindres. El nom de la sèrie A continuació igual. El primer dígit després de l'A fa referència més o menys a la potència DIN, mentre que el segon es refereix a la segona generació, "va explicar Leppiniemi.

El nou motor de la sèrie A emet menys gasos contaminants
El nou motor de la sèrie A emet menys gasos contaminants.

Un tractor de baix cost, bàsic, fiable i sense complicacions

Una de les directrius per a la renovació de la sèrie A va ser el control de costos. L'objectiu era mantenir la sèrie A com "un tractor de baix cost, bàsic, fiable i sense complicacions". D'aquesta manera, "la sèrie A de Valtra pot seguir ajudant els agricultors encara en aquest períod'amb normatives cada vegada més exhaustives sobre les emissions de gasos contaminants".

Empreses o entitats relacionades

Valtra - (Agco Iberia, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025AWA Show2beIRTA FruitcentreAlmendra y pistacho 30-10-2024Nebext - Expo AgritechTecnovid 2025Fima Ganadera - 2025

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis