Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agritechnica aumenta en un 40 por ciento el número de expositores
La fira agrícola, celebrada a Hannover (Alemanya) entre el 11 i el 17 de novembre, va rebre 340.000 visitants

Agritechnica augmenta en un 40 per cent el nombre d'expositors

Redacció Interempreses23/11/2007

23 novembre 2007

La recentment clausurada edició de Agritechnica incrementar en un 40 per cent el nombre d'empreses expositores, amb un total de 2.247, de 36 països. Així mateix, la fira internacional va rebre un total de 340.000 visitants, un 30 per cent més respecte a l'edició anterior.

Agritechnica, fira internacional agrícola de caràcter biennal, celebrada entre el 11 i 17 de novembre, al recinte firal de Hannover (Alemanya), ha registrat unes xifres que han impulsat a Reinhard Grandke, president de la DLG (Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft - Societat alemanya d'Agricultura) a parlar d'aquesta edició com "la Agritechnica dels rècords". Segons Grandke, la fira s'ha convertit en "un punt de trobada únic per al sector de la tècnica agrícola".

La fira va reunir aquest any un total de 340.000 visitants, entre agricultors i especialistes, 71.000 dels quals procedien de l'estranger (81 països, en total), fet que suposa un increment del 30 per cent respecte a 2005. Segons l'organització, aquestes xifres reflecteixen l'enorme interès dels agricultors i experts per la tècnica moderna i els conceptes de futur. Els agricultors volen continuar desenvolupant amb èxit les seves explotacions en vista de les positives perspectives del sector agrari.

Fins 340.000 persones, entre agricultors i especialistes, van visitar la fira aquest any
Fins 340.000 persones, entre agricultors i especialistes, van visitar la fira aquest any.
Aquesta edició de Agritechnica va comptar amb una completa oferta de maquinària, aparells, peces de recanvi i accessoris agrícoles

Agritechnica 2007 va estar "excepcionalment representada" per la indústria de tècnica agrícola i per la de proveïdors. Fins 2.247 empreses de 36 països (un 40 per cent més que el 2005) van presentar una completa oferta de maquinària, aparells, peces de recanvi i accessoris. La participació de l'estranger va pujar del 33 al 43 per cent.

Bioenergia, producció energètica descentralitzada i matèries primeres renovables

Segons les enquestes realitzades per l'organització, l'interès dels visitants especialitzats es va concentrar en tractors i vehicles de transport, en tot l'espectre del cultiu del sòl, així com en la tècnica de collita per a cereals, farratges, i arrels i tubercles. A més, també es va registrar un clar interès per la tècnica de sembra, cura de plantes, abonat i protecció de plantes, així com per accessoris i peces de recanvi. Les nombroses ofertes especials com a tècnica forestal, cultiu d'hortalisses o tècnica comunal / conservació del paisatge també van suscitar gran interès.

Se segueix constatant la gran necessitat de les empreses, oficines de planificació i fabricants agrícoles d'informació sobre totes les qüestions de la bioenergia, producció energètica descentralitzada i matèries primeres renovables. La professionalització d'aquest innovador sector continuarà. Aspectes com l'augment de l'eficàcia de les instal·lacions van estar en el punt de mira.

La següent edició de Agritechnica se celebrarà del 10 al 14 de novembre de 2009 (dies exclusius: 8 i 9 de novembre) al recinte de la Fira de Hannover.

En aquesta edició van participar 2.247 empreses de 36 països
En aquesta edició van participar 2.247 empreses de 36 països.

Empreses o entitats relacionades

Agritechnica

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Tractores especiales M5002 Narrow

    Tractores especiales M5002 Narrow

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    07/10/2024

  • Newsletter Agrícola

    03/10/2024

Enllaços destacats

Tecnovid 2025IRTA FruitcentreNebext - Expo AgritechAlmendra y pistacho 30-10-2024Tecnovid 2025Fima Ganadera - 2025AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis