Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Biopack T-1800: “estamos diseñando el futuro”
Nou equip de Serrat Trituradores per a la recollida de restes de poda en agricultura

Biopack T-1800: "estem dissenyant el futur"

29/10/2007

29 d'octubre de 2007

Biopack T-1800 de Serrat Trituradores és un equip dissenyat per a la recollida de restes de poda en agricultura per al seu aprofitament en posteriors processos com a biocombustible. Aquest model, presentat com a novetat a la Fira de Sant Miquel, integra un gran rotor de nova generació ASS (Axial Side System), i la seva configuració sense remolc permet aprofitar els remolcs existents en les explotacions, sense necessitat d'adaptacions posteriors.

"Estem dissenyant el futur amb aquest equip. Aquesta màquina és perfecta per a l'eliminació de restes, i contribueix a la cura del medi ambient ia la producció d'energia alternativa ", assegura Pere Serrat, director comercial de Serrat Trituradores.

La màquina, amb una velocitat de treball d'entre 1 i 5 quilòmetres per hora, està equipada amb martells registrats per casquet o fulles en Y, xassís en xapa antidesgast, amb un gruix 8 mm, alimentador hidràulic; tovera orientable hidràulica; llançadora amb tres altures de descàrrega; orientador de tovera hidràulic, i una presa de força de 540 o 1.000 rpm.

"La solució ideal per a la recollida de restes de poda en agricultura"

Model Biopack T-1800
Model Biopack T-1800.

Biopack T-1800 està dotada d'alimentador d'accionament hidràulic i llançadora pneumàtica de les restes, és apta per a remolcs de fins a deu metres de longitud i tres d'alçada, i permet diverses configuracions en els paladars per a diferents tipus de branques (duresa o granulometria) .

La sèrie Biopack es fabrica en tres models amb amples de feina des de 1,5 fins a 2 metres. El model Biopack T-1800, en concret, està dissenyat per a un camp de treball de 1.800 mm, una potència mínima de tractor 110 CV, amb 16 martells i 1.680 quilos de pes. L'alçada d'aquesta trituradora és de 2.300 mm, mentre que l'amplada és de 2.100 i la longitud de 1.700 mm.

Aquest model es configura, segons Serrat, com "la solució ideal per a la recollida de restes de poda en agricultura".

Empreses o entitats relacionades

Serrat Trituradoras, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis