Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a 200 agricultores asisten a la jornada de puertas abiertas de Lamborghini en Eurorecanvi
El concessionari va presentar el nou Lamborghini R3 Evo 85, entre d'altres tractors, principalment fruiters

200 agricultors assisteixen a la jornada de portes obertes de Lamborghini en Eurorecanvi

29/10/2007

1 novembre 2007

Same Deutz Fahr Ibèrica va organitzar el passat 5 d'octubre una jornada de portes obertes a Eurorecanvi , concessionari dels tractors Lamborghini a la província de Lleida, a la qual van assistir més de 200 agricultors, que van poder veure el maneig i característiques de l'àmplia gamma de tractors exposats, especialment de la sèrie fruitera de Lamborghini.

Un dels tractors més venuts a la zona d'incidència del concessionari, segons va assegurar Germán Ruiz, un dels tres socis de Eurorecanvi, és el model F-Plus 90, amb motor de la sèrie 1.000 Euro II, regulació electrònica i frens hidrostàtics en les 4 rodes. Un altre model present a la jornada va ser el Cronos F Target 70, també amb motor Euro II de baixes emissions i frenat integral i el R-2, que incorpora motor de 4 cilindres i 86 cavalls, amb regulació electrònica i el sistema Ouverboost, que redueix el consum de combustible.

A la jornada de Eurorecanvi van assistir 200 agricultors
A la jornada de Eurorecanvi van assistir 200 agricultors.

Nou Lamborghini R3 Evo 85: per a explotacions mitjanes i petites ramaderies

Un altre tractor apreciat pels visitants va ser el nou Lamborghini R3 Evo 85, equipat amb el motor Deutz 2012 de 4 cilindres turbo, dotat d'un sistema d'injecció a alta pressió i amb potència i parell constants en un ampli interval de revolucions. Aquest motor Deutz, que es presenta en versions de 85 i 100 cavalls, és compatible amb el biodièsel. El R3 Evo 85 és un tractor molt apropiat per a explotacions mitjanes i petites ramaderies.

A la jornada també s'exposaven el R1 55, el RF 100, un R5 130, el potent R6 150 i els especialistes de fruiters, l'RF 90 i el RS 90, que poden anar equipats amb el sistema Stop & Go, que gestiona l'inversor hidràulic i el motor. Sense necessitat d'actuar sobre l'embragatge el conductor és capaç de detenir per complet el tractor, només actuant sobre el pedal del fre.

Un bon moment per a presentar i promocionar nous productes

La jornada de portes obertes li ha servit a Eurorecanvi per promocionar-se i presentar les novetats de Lamborghini. El concessionari va estar present en la passada edició de la Fira de Sant Miquel de Lleida, en la qual, entre d'altres, va presentar diversos d'aquests models. "És un bon moment per a presentar i promocionar nous productes i fer nous clients, que és el principal objectiu d'aquestes jornades", va afirmar Ruiz en aquest sentit.

En la jornada van estar presents, entre d'altres, Miguel Ángel Menéndez, director de màrqueting de Same Deutz Fahr Ibércia.

Miguel Ángel Menéndez, director de màrqueting de Same Deutz Fahr Ibércia, enfront del nou model de tractor R3 Evo 85
Miguel Ángel Menéndez, director de màrqueting de Same Deutz Fahr Ibércia, enfront del nou model de tractor R3 Evo 85.

Empreses o entitats relacionades

Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

    ¿Todavía no nos sigues en Youtube? New Holland España. Campus 4.0

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    05/09/2024

  • Newsletter Agrícola

    02/09/2024

Enllaços destacats

El futuro del cerealAWA Show2beIII Congreso Gestión Sostenible del SueloNebext - Expo AgritechFima Ganadera - 2025El futuro del cerealSant Miquel-2024

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis