Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La nueva película de Ridley Scott tiene como protagonista un tractor Lamborghini del Grupo Same Deutz-Fahr

La nova pel lícula de Ridley Scott té com a protagonista un tractor Lamborghini del Grup Same Deutz-Fahr

17/01/2007
En la seva última pel lícula "Un bon any" (A Good Year), que es va estrenar l'any passat en els cinemes europeus, el director Ridley Scott va usar un tractor Lamborghini RS 75 fabricat per Same Deutz-Fahr , el grup amb seu a Treviglio ( Bèrgam) i especialitzat en la mecanització agrícola.
Va ser la curiositat del director respecte al tractor de nom famós, particularment en el sector dels cotxes de luxe, la que el va portar a incloure el tractor a la pel·lícula. Russell Crowe, el protagonista principal, va expressar una admiració similar i el tractor li va agradar tant que ha pensat utilitzar-lo per muntar un gran negoci.
Ridley Scott, un director i productor d'Anglaterra, ja ha dirigit nombroses pel lícules, entre elles "Thelma i Louise" i "Gladiator". Same Deutz-Fahr es va trobar amb Scott, que és propietari d'una vinya en l'àrea de Luberon, en el set de "Un bon any" a Château de la Canorgue, França, on els va concedir aquesta entrevista en exclusiva:

Què vins cultiva a França?

Vi negre: Syrah (Una raïm negre d'alta qualitat que té fama a la regió del Roine de França. Al Roine nord, el raïm Syrah és la que més s'utilitza per a produir vins molt valorats com del córner, Costa d'Roti, Croze -Hermitage, Hermitage i Saint-Joseph. En el Roine sud, la Syrah s'utilitza per afegir sabor i cos a moltes varietats de vi, des del Châteauneuf du Pape fins al Côtes du Rhône).
Encara no produeixo, només cultiu raïm i venc milers de quilos a la 'Vinícola' per a la cooperativa, que analitza cada raïm i dóna la seva aprovació. Hem anat millorant la qualitat del raïm al llarg dels últims deu anys i aquest any la meva ha estat considerada com la millor de la regió.
Ara tinc plans per a construir un celler per produir el meu propi vi, que se suposa estarà funcionant en uns dos anys.

Quina grandària té la seva vinya?

És bastant petit, uns 22 acres. Això significa una producció d'unes 55 mil ampolles, però m'agradaria duplicar la superfície. No vull dedicar-me a això de manera professional, perquè és una afició, però sí intentaré vendre el vi.

On pensa vendre? ¿A Europa o els Estats Units?

Encara no ho sé. Tot depèn de la qualitat, que és el més important. Més tard pensarem en la comercialització.

Per què va triar el sud de França?

El clima. Fa uns 15 anys vaig començar a mirar a la Provença i vaig decidir que qualsevol lloc de la Provença entre Orange i la costa valdria. El clima en aquesta zona és especialment idoni per a la viticultura. A més, la zona està tan plena de llocs històrics, que es fa amb un. Sempre hi ha coses noves per descobrir. L'arquitectura és magnífica, amb els seus castells del segle XV, encara que també es poden fer agradables descobriments en qualsevol àrea local, incloses les bodegues. S'assembla a Itàlia en que la seva arquitectura té una bellesa natural.

Per què va triar un tractor de Lamborghini? Primer ho va usar per a la seva pel lícula "Un bon any" i ara per a la seva vinya.

En primer lloc em va picar la curiositat, perquè no tenia idea que Lamborghini fabricava tractors, encara que conec un munt de gent que condueix un cotxe Lamborghini, com ara Rod Stewart. Així que, quan em van dir que era un tractor Lamborghini, vaig pensar ¡Quin nom famós! Em va resultar tan fascinant que ara forma part del guió. El nostre protagonista principal, Russell Crowe, que interpreta a Max, entre al garatge, ho veu i se sorprèn perquè durant anys el seu oncle havia viscut una vida molt pobra. Max s'adona que el seu oncle tenia un tractor Lamborghini i que podria ser un gran negoci i que forma part del terreny. El seu oncle tenia una zona secreta de la vinya molt especial, un lloc on es cultiva el "Garage Wine", un vi molt potent i caríssim. En altres paraules, l'especialista amb un terreny de set acres fa un vi molt important i el ven per molt més per ampolla que els vins envellits en vinyes grans. El mateix passa a Califòrnia. En lloc de vinyes grans, la tendència és anar a vinyes més petits on la possibilitat de fracàs en cas d'una mala temporada és menor. Per tant, encara que soni horrible, en realitat estem parlant de 'vi de disseny'.

Prefereix els vins francesos o el italians? Quins són per vostè les diferències?

Un dels meus vins preferits són els que produeix Antinori, que tenen una cosa molt especial. En general m'encanta el Brunello di Montalcino.
És clar que algun dels vins francesos més importants procedeix de la regió de Bordeus. Els vins de Antinori tenen alguna cosa que els fa tenir una gran semblança als Bordeus. Crec que el Antinori és el Bordeus italià.
La nova pel lícula de Ridley Scott té com a protagonista un tractor Lamborghini del Grup Same Deutz-Fahr
La nova pel lícula de Ridley Scott té com a protagonista un tractor Lamborghini del Grup Same Deutz-Fahr.
Ridley Scott, director i productor anglès, al costat de representants de l'empresa Same Deutz-Fahr
Ridley Scott, director i productor anglès, al costat de representants de l'empresa Same Deutz-Fahr.

Empreses o entitats relacionades

Lamborghini - (Same Deutz-Fahr Ibérica, S.A.)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    29/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    25/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechEl futuro del cerealSant Miquel-2024AWA Show2beEl futuro del cereal

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis