Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a SAVER'06 recibe más de 6.000 visitantes

SAVER'06 rep més de 6.000 visitants

15/11/2006
El cinquè Saló de la Maquinària i Equipament per a Jardineria i Àrees Verdes, SAVER'06, celebrat recentment a la Fira de Madrid, ha xifrat el seu balanç en la seva creixent progressió i en l'alt nivell professional que ha registrat. En efecte tant la participació, que es va elevar a 113 empreses expositores, com l'ocupació, que s'ha vist incrementada un 23%, amb 9.235m2 de superfície neta expositiva, han contribuït a reforçar la consolidació de SAVER com la gran fira espanyola de la jardineria. A això se suma la presència en aquesta convocatòria d'un total de 6087 professionals, a més d'uns favorables resultats comercials que el confirma com un destacat dinamitzador del sector de la jardineria.

El perfil del visitant s'ha centrat novament en els següents sectors: professionals de la jardineria d'àmbit públic i privat, tècnics d'urbanisme d'ajuntaments, responsables de manteniment de parcs públics, així com d'instal·lacions, espais esportius, i camps de golf, comunitats de propietaris, paisatgistes, constructors, tècnics en instal·lacions de reg i responsables de compra d'establiments especialitzats.

Especial acollida ha tingut la Galeria d'Innovació, una de les principals novetats presentades per SAVER, que en aquesta primera convocatòria ha distingit als tretze productes més innovadors de la Fira. Aquesta iniciativa ha tingut per objectiu potenciar el desenvolupament de nous productes, i promoure la seva difusió dins del sector. Les novetats distingides han estat: el tallagespa robot Robomow, la màquina per al manteniment de gespes artificials Yvmo, i la màquina de fer vorades Edgemaster, presentats per l'empresa Subministraments Ilaga, la talladora de suro Stihl Mc 200, el tallagespa professional Viking Sèrie 7, la serra mecànica Hs 441 i l'arnés encoixinat per al treball amb podadores d'altura de maneig telescòpic, Stihl Confort, de la signatura Andreas Sthil, el minitractors de Jardí X304 amb 4Ws, de John Deere Ibèrica, la motoserra de poda G2500 Ops, d'agroforestals, la motoserra Active Mt-39 i l'Ahoy Active T-152, presentat per Forestal Garden, la trituradora agrícola Trigon Pack, de Construccions Mecàniques Alcay, i la Segadora GR2100 amb Glide Steer, de Kubota Espanya.

Imagen
El Paisatgisme novament ha tingut cabuda a la Fira. SAVER ha volgut mostrar una edició més les possibilitats que ofereix la jardineria actual a través d'un projecte de paisatgisme creat per Ramón Escobar, director d'Hispània Verda, que va mostrar dues propostes diferenciades, que van servir a més d'àrea de descans: un simulat jardí francès amb harmonia de colors, formes i materials, en contrast amb un paisatge, desolat i minimalista, que pretenia ser expressió de la devastació que produeix el foc en els entorns naturals.

L'àrea teòrica del Saló ha estat també molt seguida pels professionals del sector. En aquesta ocasió, l'Associació Espanyola de Parcs i Jardins Públics AEPJP, va celebrar la Jornada Gestió, Paisatge i Patrimoni Cultural, on es van tractar temes relacionats amb la recuperació ambiental, l'ecologia i integració dels sistemes verds urbans, la qualitat ambiental i els corredors verds, o els models de gestió de la jardineria pública. Així mateix l'Associació de Fabricants de Reg Espanyols, AFRE, va organitzar les Jornades dedicada als Principis bàsics, les Tendències i la Tecnologia en el reg sostenible dels parcs i jardins, que es va sumar a la celebrada per l'Associació Espanyola de Centres de Jardineria , sobre la situació actual del sector.

foto

Empreses o entitats relacionades

Kubota España, S.A.
Salón Profesional de Flotas de Madrid - Vehículos y Servicios - IFEMA
Serrat Trituradoras, S.L.
Veteco - IFEMA

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis