Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Maquinaria Agrícola Egido realiza una demostración con las últimas novedades de Claas en Alfés (Lleida)

Maquinària Agrícola Egido realitza una demostració amb les últimes novetats de Claas a Alfés (Lleida)

20/01/2006

Col·laborar també les empreses Perendreu, JYMPA 1971, Tractomotor 2005 i Belafer.

Imagen
Maquinària Agrícola Egido va celebrar a finals del mes d'octubre una demostració in situ a Alfés (Lleida) de les seves últimes novetats en tractors, tractors fruiters i tractors vinyes. També van col·laborar en l'esdeveniment les empreses Perendreu, JYMPA 1971, Tractomotor 2005 i Belafer que van cedir les seves màquines per complementar el treball dels tractors Claas.

A la demostració es van presentar els tractors d'Ares 507, representant-amb el model més potent Ares 577 amb una potència de 124 CV. Aquesta sèrie es caracteritza per maniobrabilitat i rapidesa, a més de ser un tractor apte per a tot tipus de tasques en explotacions petites i mitjanes. Disposa de 24 marxes cap endavant i 24 marxes cap enrere amb transmissió semiautomàtica Hexashift i inversor electrohidràulic Revershift amb una velocitat mínima de 1,67 km / hi una màxima de 40 km / h.

Compta amb embragatge humit de discs múltiples, parada d'emergència, presa de força connectable en diverses posicions, accionament electrohidràulic i sistema automàtic de tracció a les quatre rodes. Incorpora un angle màxim de la direcció de 55 º, un angle de seguiment de 6 º i un angle d'oscil de 10 º. ARES 507 pot muntar tres classes de circuits: circuit de centre obert amb bomba de 60 l / min i distribuïdors amb regulació "Load Sensing", circuit de centre obert amb regulació "Load Sensing" amb un cabal instal lat de 100 l / min, i finalment, circuit de centre tancat amb regulació Load Sensing donada per una bomba de pistons de 110 l / min.

Imagen
Per la seva banda, el model Ares 617 de sis cilindres ofereix una potència màxima de 115 CV. Disposa de 24 marxes cap endavant i 24 marxes cap enrere, amb transmissió semiautomàtica / automàtica Hexashift / Hexactive i inversor electrohidràulic Revershift i amb una marxa de tortuga especial que arriba als 0,12 km / h. Incorpora sistema d'aturada d'emergència, embragatge humit de discs múltiples i presa de força connectable en diverses posicions.

Compta amb un elevador darrere que accepta una càrrega màxima de 8.470 kg, amb un recorregut d'elevació de 735 mm i sistema antivibració. La cabina disposa d'aire condicionat i nevera.

Imagen
El model superior d'aquesta sèrie, el Ares 697 amb 150 CV de potència ofereix una cilindrada de 6.788 cm3 i un dipòsit per a combustible de 250 l. Compta amb bloqueig electrohidràulic de diferencials, embragatge humit de discos múltiples, sistema d'aturada d'emergència, accionament electrohidràulic i sistema automàtic de connexió a doble tracció. L'elevador darrere integra sistema antivibració i disposa d'una capacitat de càrrega màxima de 8.470 kg amb un recorregut d'elevació de 748 mm. El tractor accepta un pes total de 9.250 kg.
Imagen
La nova gamma de tractors especials Nectis, amb la representació dels següents tractors: el tractor vinyaters model VL-237 i el tractor fruiter model VF-247 i VF-257, tots preparats tant per treballar en plantacions vinícoles i fruiters com en hivernacles, estables, jardineria i horticultura. Es tracten de dos models que disposen d'una cabina confortable, amb un maneig fàcil i senzill i amb visibilitat en totes les direccions. El model VL-237 és de tres cilindres turbo i una potència de 79 CV. Hi ha 3 caixes de canvis disponibles per a aquests tractors: 12/12 amb inversor mecànic, 24/24 amb inversor i doblador mecànic i 24/12 amb inversor electrohidràulic Revershift i duplicador electrohidràulic per les marxes davanteres Twinshift. Pot arribar a velocitats lentes de fins a 0,5 km / hi una velocitat màxima de fins a 40 km / h. Incorpora de sèrie accionament hidràulic i eix oscil lant d'inserció alta. La capacitat de càrrega màxima de la barra inferior de l'elevador és de 3.140 kg i la capacitat de càrrega màxima en tot el recorregut és de 2.990 kg. El comandament mecànic en cabina és de sèrie mentre que el comandament exterior de l'elevador és opcional.
Imagen
Per la seva banda, els tractors fruiters model VF-247 i 257 són de quatre cilindres i de 81 CV i 90 CV de potència, respectivament. Ofereixen una velocitat lenta de 0,5 km / hi una velocitat màxima de fins a 30-40 km / h. La connexió de la doble tracció és mecànica o electrohidràulica mentre que el fre hidràulic en bany d'oli és de sèrie i elevador amb comandament mecànic. Opcionalment permet incorporar regulador de càrrega, vàlvula de fre i tirant d'elevació hidràulic. La cabina incorpora un panell d'instruments analògic i digital i barra de direcció regulable. També se li pot afegir instal lació d'aire condicionat i seient del conductor pneumàtic.
Imagen
Es tracten de dues màquines que ofereixen una gran maniobrabilitat, amb un límit de gir de direcció de fins a 55 º i una força de tir extraordinària, ideals per a treballs en qualsevol terreny.

A la demostració, també es van mostrar el atomitzador MPR 2200 de Perendreu, el subsolador S-7R i el decompactador 3 doble de JYMPA, la graderia de 26 discos de Tractomotor i la fresadora FFR 160 de Belafer, que van complementar perfectament els treballs realitzats pels tractors de Claas

foto

Empreses o entitats relacionades

Industrias Belafer, S.L.
Jympa Futuragro, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Sant Miquel-2024AWA Show2beNebext - Expo Agritech

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis