Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a BASF inicia una importante experiencia con agricultores de Cuenca y Albacete en los cultivos de ajo y cebolla

BASF inicia una important experiència amb agricultors de Conca i Albacete en els cultius d'all i ceba

08/05/2014

8 de maig de 2014

El passat 11 de març BASF va llançar, entre unes altres, una important solució fungicida per a cultius hortícoles, Cabiró DUO EC, al mercat de Castella-la Manxa. Per seguir promocionant i fomentant el bon i eficaç ús del producte, de cara als propers mesos BASF va a realitzar diversos assajos amb Cabiró DUO EC (dimetomorf i piraclostrobin) directament en les parcel·les dels agricultors que han acceptat participar en aquesta experiència.

A més, aquests assajos es realitzaran comptant amb la participació dels distribuïdors BASF de la zona i amb el seguiment tècnic de dos experts de la Universitat de Castella-la Manxa (UCLM), com a organisme independent, que seran els encarregats de supervisar els assajos en les explotacions triades i poder així assessorar a l'agricultor en l'aplicació del producte durant tota la campanya, tenint en compte les condicions específiques de la seva explotació.m Cabiró DUO EC és un fungicida especialment eficaç en els cultius d'all, ceba i cucurbitáceas (entre uns altres), que afavoreix una millor qualitat dels fruits i el seu millor i més llarga conservació.

S'ha previst realitzar els assajos des del mes de maig al mes de juliol, per a això es comptarà amb la participació de 4 distribuïdors dels productes de BASF a la zona i uns 10 agricultors dels termes municipals de les Pedroñeras (Conca), La Roda (Albacete) i Villarobledo (Albacete), que seran els que posin en pràctica l'experiència hortícola en les seves explotacions.

Imagen
Els agricultors seleccionats han complert una sèrie de requisits fonamentals per poder participar en l'assaig: no haver utilitzat el producte a testar, Cabiró DUO EC, disposar d'una explotació de qualitat, estar compromès a provar un nou producte assumint els esforços associats als assajos que es faran i estar disposat a compartir la seva experiència i treball amb els altres agricultors per a la promoció de pràctiques agrícoles més eficients i eficaces a la zona. L'agricultor realitzarà la prova en la seva explotació, d'una banda, provant el producte assenyalat i, per un altre, es realitzaran tractaments estàndard amb altres productes disponibles al mercat contra les malalties corresponents, per veure la seva eficàcia en diferents moments del cultiu i la seva incidència en la producció final i en la qualitat de la collita.

El seguiment tècnic de les aplicacions del producte en camp que realitzaran els dos experts/científics de la UCLM consistirà en la realització de visites a cadascun dels productors en diferents moments de l'estat fenológico del cultiu, on es realitzaran anàlisi de l'evolució del cultiu, de forma prèvia i posterior a l'aplicació del producte. Per a això, es mantindrà el mateix calendari per als dos productes, all i ceba: pre-aplicació (abril), durant el cicle (maig/juny) i fi de cicle (juliol). En aquestes visites, a més de dur a terme les proves corresponents, els experts obtindran fotografies que completaran l'estudi.

Els beneficis seran molt variats per als agricultors participants amb aquests cultius tan característics, pels quals Cabiró DUO EC pot suposar un valor afegit. Es tracta de realitzar un experiment proper, en el qual estaran acompanyats per experts que realitzaran un assessorament personalitzat sobre les condicions de la seva finca i del seu cultiu, sabent a tot moment com evolucionen les malalties que desenvolupin, valorant factors com les condicions climàtiques, i com responen als tractaments.

Empreses o entitats relacionades

BASF Española, S.L.

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

    Al servicio de nuestros clientes: innovación, proximidad y confianza

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Agrícola

    04/07/2024

  • Newsletter Agrícola

    01/07/2024

Enllaços destacats

Nebext - Expo AgritechSant Miquel-2024AWA Show2be

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis